Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

“Πώς σχετίζεται το ποδόσφαιρο με τη μητέρα του Πρωθυπουργού;”

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Ο Παναθηναϊκός απολογήθηκε για το πανό που σήκωσαν οι οπαδοί του με πολιτικό περιεχόμενο στο ματς κόντρα στον Εργοτέλη και ο δικηγόρος των πράσινων αναρωτήθηκε τι σχέση του ποδοσφαίρου με το αν η μητέρα του Πρωθυπουργού έκανε καλό ή κακό παιδί.

O Γιάννης Καρμής που εκπροσώπησε την ΠΑΕ Παναθηναϊκό στην Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας για το πανό που σήκωσαν οι οπαδοί της ομάδας στο ΟΑΚΑ, ισχυρίστηκε ότι δεν υπάρχει κανένα αδίκημα που να σχετίζεται με το ποδόσφαιρο, ενώ επικαλέστηκε και πρόσφατη συζήτηση στη Βουλή μεταξύ του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Αλέξη Τσίπρα.

“Αύριο, μεθαύριο θα φωνάζουν για την Μέρκελ, την τρόικα ή το δημοψήφισμα. Θα διακόπτονται οι αγώνες; Αν η μητέρα του Πρωθυπουργού έκανε καλό παιδί ή όχι, αυτό έχει καμία σχέση με τους κανόνες του ποδοσφαίρου; Δεν υπάρχει κανένα αδίκημα.

 
Δεν είναι δυνατό να κατηγορούνται οι ΠΑΕ για το τι κουβαλάει ο κάθε Έλληνας στο κεφάλι του. Όταν η λέξη ομερτά είναι πολιτικός όρος, το ίδιο θα πρέπει να θεωρηθεί και η λέξη λαμόγια” τόνισε ο κύριος Καρμής.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε