Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

“Πόθεν έσχες” στους διαιτητές – Αυτόφωρο για τα πρωτοσέλιδα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ θα προτείνει την τροποποίηση του νομοσχεδίου για τα “πόθεν έσχες” ώστε να περιλαμβάνονται και οι διαιτητές, όπως προέκυψε μετά την συνάντηση με τον Κωνσταντίνο Σημιτζόγλου και τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Αυτόφωρο για τα “εμπρηστικά” πρωτοσέλιδα.

Την τροποποίηση του νομοσχεδίου για τις δηλώσεις “πόθεν έσχες”, ώστε να περιλαμβάνονται και οι διαιτητές στους υπόχρεους υποβολής, θα προτείνει η ΕΠΟ. Αυτό συμφωνήθηκε στη συνάντηση που είχαν σήμερα με τον Εισαγγελέα πρωτοδικών, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Σοφοκλής Πιλάβιος, και ο ομόλογός του της Σούπερ Λίγκας, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Οι διευθυντές των αθλητικών εφημερίδων, που ήταν παρόντες στη συνάντηση, συμφώνησαν στην ανάγκη να “πέσουν οι τόνοι” και δεσμεύτηκαν ενώπιον του Εισαγγελέα, ο οποίος τους ενημέρωσε ότι, σε περιπτώσεις προκλητικών δημοσιευμάτων, θα εφαρμόζεται ο σχετικός αθλητικός νόμος που προβλέπει διαδικασία αυτοφώρου.

Στο μεταξύ ο Άρειος Πάγος ζήτησε από τον επικεφαλής του ΣΔΟΕ κ. Καπελέρη να παρουσιαστεί την επόμενη Τρίτη στον εισαγγελέα Κανελλόπουλο και να δώσει όλα τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του για τα κυκλώματα στον χώρο του ποδοσφαίρου, για τους ύποπτους λογαριασμούς μάνατζερ και διαιτητών και όλα τα σχετικά που έχουν δει τις τελευταίες ημέρες το φως της δημοσιότητας. Την έρευνα θα διενεργήσουν δύο εισαγγελείς αρμόδιοι γαι οικονομικά εγκλήματα, οι οποίοι έλαβαν εντολή αύριο να επικοινωνήσουν με τους αρμόδιους του ΣΔΟΕ, ώστε το Σώμα ταχύτατα να τους κοινοποιήσει στοιχεία που έχει συλλέξει από ελέγχους του για την υπόθεση.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε