Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Ποτουρίδης: Να δικαιώσω τον Βαλβέρδε – Ο Ιμπαγάσα κάνει την διαφορά

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού μίλησε για την ευκαιρία που του έδωσε ο Βαλβέρδε, για τον συμπαίκτη που ξεχωρίζει και τις πιθανότητες κατάκτησης του τίτλου.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του 18χρονου κεντρικού αμυντικού στον “Sentra 103.3”:
 
Για το αν περίμενε την άμεση παρουσία στην ομάδα:
“Ήταν το όνειρό μου από μικρός να είμαι στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού. Πιστεύω ότι με τη δουλειά δικαιώθηκα. Δίνω καθημερινά το 100% για να δικαιώνω τον προπονητή μου. Η δουλειά δε σταματά εδώ. Δε σημαίνει ότι έκανα πέντε παιχνίδια και κάτι έγινε”.
 
Για το πόσο δύσκολη είναι η καθιέρωση στην ηλικία του:
“Είναι πολύ δύσκολο να προσαρμοστείς σε αυτή την ομάδα, ο Ολυμπιακός κάθε χρονιά έχει πολλή πίεση από κόσμο, που ζητά πρωτάθλημα, Κύπελλο και στην Ευρώπη αν μετέχει να πάει καλά. Είναι μια βαριά φανέλα και πρέπει να είσαι πολύ δυνατός. Πιστεύω πως αν δουλεύεις σκληρά και δεν παίρνουν τα μυαλά σου αέρα μπορείς να φτάσεις ψηλά”.
 
Για τους ποδοσφαιριστές-πρότυπο στην ομάδα:
“Κάθε μέρα στην προπόνηση είναι πολύ καλό αν είσαι προσγειωμένος. Παίρνεις πράγματα από αυτούς και μπορείς να τα βγάζεις στο παιχνίδι”.
 
Ποια πιστεύει ότι είναι η αδυναμία του:
“Μπορεί να είναι το ψηλό παιχνίδι, αλλά δε σημαίνει πως δεν πρέπει να βελτιώσω κι άλλα πράγματα. Είμαι ακόμη 18, έχω να δουλέψω στις προπονήσεις, αλλά πιστεύω πως ακόμη και 30 να είσαι κάποια πράγματα μπορείς να τα βελτιώνεις”.
 
Αν θεωρεί πως ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή είναι φαβορί για τίτλο:
“Δεν έχει τελειώσει ακόμη τίποτα. Υπάρχει ένας ακόμη γύρος. Πιστεύω πως δίκαια είμαστε στην πρώτη θέση, μπορούσαμε να έχουμε και μεγαλύτερη διαφορά από τον δεύτερο. Η διακοπή θα μας κάνει και λίγο καλό, αλλά με το πού γυρίσουμε με σκυμμένο το κεφάλι πάλι δουλειά και πιστεύω πως στο τέλος θα κατακτήσουμε το νταμπλ”.
 
Αν πιστεύει ότι σε κάποιο παιχνίδι αδικήθηκε ο Ολυμπιακός από το τελικό σκορ:
“Και με Παναθηναϊκό και με ΑΕΚ πιστεύω πως ήταν δικά μας παιχνίδια και νομίζω από δικά μας λάθη χάσαμε. Αλλά δεν σταματάμε εκεί, δεν κοιτάμε πού χάθηκαν τα δυο ντέρμπι, αλλά συνεχίσαμε με σκληρή δουλειά και γι’ αυτό είμαστε πέντε βαθμούς μπροστά”.
 
Ποιος πιστεύει πως είναι ο ποδοσφαιριστής που κάνει τη διαφορά για Ολυμπιακό:
“Ο Αριελ Ιμπαγάσα είναι οργανωτής του παιχνιδιού, όλες οι πάσες, οι μπαλιές περνάνε από τα πόδια του. Κάνει το ποδόσφαιρο διαφορετικό, το κάνει απλό. Γι’ αυτό κάνει τη διαφορά και είναι ο καλύτερος παίκτης. Πιστεύω πως είναι ένα χρήσιμο εργαλείο”.
 
Για τον Ερνέστο Βαλβέρδε:
“Είναι ένας πολύ καλός προπονητής, φέρνει πειθαρχία, είμαστε μια οικογένεια όλο το τιμ, όλοι οι ποδοσφαιριστές. Μου έχει προσφέρει πολλά, με καθοδηγεί στις προπονήσεις, με κρατάει και μετά για να μου δείξει πράγματα. Είναι ευχαριστημένος από ό,τι έχω ακούσει κι εγώ δουλεύω σκληρά για να τον δικαιώσω γιατί αυτός με κράτησε στον Ολυμπιακό”.
 
Για τα όνειρά του:
“Αυτή τη στιγμή έχω πραγματοποιήσει το όνειρό μου να παίξω στον Ολυμπιακό. Δεν θέλω να ζητήσω πολλά, όσο πιο ψηλά μπορώ να φτάσω. Κάθε παίκτης θέλει μια μεγάλη μεταγραφή. Οπου φτάσω θα είναι καλό για μένα”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε