Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

“Που είστε κύριοι Ολυμπιακάρες;”

ΦΩΤΟ ΕUROKINISSI.

Η τραγική κατάσταση που βρίσκεται ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός ώθησε τον σύνδεσμο οργανωμένων οπαδων “Ultras Olympiakos” να εκδόσει ανακοίνωση με την οποία καλεί τους επιχειρηματίες που αγαπούν την ομάδα να βοηθήσουν.

Η ανακοίνωση του συνδέσμου “Ultras Olympiakos”:

“Και φτάνουμε σήμερα στη πιο μαύρη σελίδα της ιστορίας του δοξασμένου Ολυμπιακού. Φυσικά μιλάμε για τον Ερασιτέχνη. Όταν λέγαμε τόσα χρόνια για marketing Ολυμπιακάρες για Ολυμπιακούς χορηγούς του κέρδους και των ποσοστών ήμασταν γραφικοί… σήμερα τι είμαστε;;

Που είστε κύριοι Ολυμπιακάρες; Που είναι η στήριξη σας στον μεγάλο Ερασιτέχνη Ολυμπιακό; Τον Θρύλο που δοξάζει το δαφνοστεφανωμένο σε τόσα αθλήματα και σε τόσα μέρη της Γης;

Δεν έχει Καραϊσκάκη με σουίτες ο Ερασιτέχνης και σας ενοχλεί αυτό; Γιατί δε του κάνετε εσείς; Που είναι η στήριξη σας και η Ολυμπιακοφροσύνη σας τώρα; Τιγκάρει το Καραϊσκάκη κάθε Κυριακή από επιχειρηματίες Ολυμπιακούς που πουλάνε μούρη και μόστρα με την VIP θέση τους και την χλυδάτη σουίτα τους και προσπαθούν να φανούν έστω και λίγο δίπλα στον πρόεδρο της ΠΑΕ μήπως ανέβει λίγο η μετοχή τους… Θέλετε να ανέβει η μετοχή σας; Στηρίξτε τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό! Θέλετε να σας βγάλουμε με το καπέλο; Να σας παραδεχτούμε; Στηρίξτε τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό!

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕ ΝΟΕΙΤΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ/ΙΕΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΝΑ ΜΗ ΔΙΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ…

Οι ευθύνες όμως βαραίνουν και άλλους Ολυμπιακάρες… αυτούς που ασχολούνται στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων τους και των site τους με το τι κάνει ο λαγός και τι ομάδα πήρε ο ‘χ’ παίχτης του ποδοσφαίρου στο pro… δε πουλάει ο Ερασιτέχνης ε; Ολυμπιακάρες… Καλύτερα να αναλύσουμε πως θα παίξει η ομάδα του ποδοσφαίρου (που φυσικά στηρίζουμε και αγαπάμε όλοι μας) σε δύο βδομάδες παρά δούμε το σπίτι μας που καταρρέει σήμερα, γιατί αυτό πουλάει… αυτό πουλάει. Να μου πεις με το ζόρι το πουλάνε;; Όχι βέβαια!

Τις ευθύνες του της έχει και ο λαός του Θρύλου και σε μεγάλο βαθμό! Φωνάζουμε τόσο καιρό για στήριξη του Ερασιτέχνη! Για την εγγραφή όλων μας στα μητρώα του Ερασιτέχνη και κάποιοι λένε “Α δε πήραμε άλλο παίχτη στη μπάλα δε γράφομαι….” ΝΤΡΟΠΗ!!

ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!

ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΞΑΣΜΕΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΝΔΟΞΟΤΕΡΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ!

ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΣΦΠ!

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ, ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ & ΟΠΑΔΟΥΣ!!».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε