Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Που κοίταζε ο Κασίγιας όταν “έτρωγε” το γκολ;

Που κοίταζε ο Κασίγιας όταν “έτρωγε” το γκολ;

Δεν φταίει ούτε η τύχη, ούτε η μπάλα, άλλο … θηλυκό φταίει. Τη λένε Σάρα. Αυτή κοίταζε ο Κασίγιας και δεν είδε το Ντερτιγιόκ να μπαίνει…

Η Σάρα Καρμπονέρα είναι η 25χρονη μαυρομάλλα καλλονή που του έχει κλέψει την καρδιά εδώ και καιρό.

Η Σάρα όμως δεν είναι ένα απλό κορίτσι. Πρόκειται για μια από τις πιο μάχιμες αθλητικές ρεπόρτερ της Ισπανίας. 

Το telecinco όπου εργάζεται έχει τα δικαιώματα των αγώνων του Μουντιάλ και η Σάρα βρισκόταν χθες στη δουλειά της… μέσα στον αγωνιστικό χώρο, κοντά στα γκολπόστ του καλού της!

Ε, από χθες μετά το 52ο λεπτό όλη η Ισπανία τα ‘χει βάλει με τη Σάρα. Το ανάθεμα έπεσε πάνω στη μαυρομάλλα γιατί όπως λένε ο Ίκερ… αλληθώριζε κοιτώντας με το ένα μάτι τη μπάλα και με το άλλο την καλή του!

Η ήττα από την Ελβετία ήταν τόσο απίστευτη που οι Ισπανοί έπρεπε να βρουν τι έφταιξε και το βρήκαν στο πρόσωπο της Σάρας.

Έκαναν ολόκληρη ανάλυση των πλάνων και είδαν ότι η επίσημη αγαπημένη του πορτιέρο τους την ώρα της… μοιραίας επίθεσης των Ελβετών ήταν σε απόσταση αναπνοής από τα δοκάρια… 

Αυτό ήταν! Ο Ίκερ, λένε, δεν ήθελε και πολύ (απόλυτα δικαιολογημένο αυτό) κοίταζε την καλή του και δεν είδε το Ντερτιγιόκ να χορεύει την άμυνα, όταν πήρε το βλέμμα του απ’ την καλή του ήταν πλέον αργά, έκανε έξοδο-γιουρούσι! 

“Έφαγε” τα πόδια του Ντερτιγιόκ, αλλά η μπάλα κόντραρε, ο Πουγιόλ πήγε να κάνει τη δουλειά του (την έπιασε με το χέρι) αλλά ήρθε ο Φερνάντες και την έστειλε στο πλεκτό… Για όλη αυτή την τρελή καραμπόλα φταίει η Σάρα.

Εκεί που ξεσπάθωσαν μάλιστα οι Ισπανοί ήταν όταν μετά το τέλος του αγώνα η 25χρονη καλλονή είχε και το θράσος να… τα ψάλλει στον καλό της. 

Η πρώτη ερώτηση που του έκανε ήταν:
“Πώς κατάφερες και τα κατέστρεψες όλα;”
Άφωνος ο Κασίγιας ψέλλισε:
“Δεν ξέρω τι να πω. Δεν ξέρω αν αυτή η ήττα θα έχει επιπτώσεις” 

Τώρα βέβαια αν πραγματικά έχει ευθύνη ο Κασίγιας για το γκολ είναι άλλη υπόθεση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε