Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Πουλάει, δεν ξεπουλάει

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός οδηγεί στην πώληση κάποιων παικτών, όμως όπως διεμήνυσε ο Γόντικας στον μάνατζερ του Λέτο αυτό θα γίνει μόνο αν έρθει μια καλή πρόταση.

Τα ονόματα που βρίσκονται στο τραπέζι είναι γνωστά, δηλαδή σε πρώτη φάση των Σισέ, Λέτο, Νίνη και Τζόρβα αλλά από ‘κει και πέρα είναι πολύ νωρίς για να υπάρξει οποιαδήποτε εξέλιξη, καθώς στην παρούσα φάση αυτό που προέχει για την ομάδα είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης στα πλέι οφ, η οποία οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
 
Ο Δημήτρης Γόντικας βρίσκεται σε επαφές με μάνατζερ και περιμένει προτάσεις. Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος του “τριφυλλιού” στην συνάντηση που είχε μετον μάνατζερ του Σεμπάστιαν Λέτο, Φερνάντο Κοσεντίνο τόνισε πως ναι μεν η ΠΑΕ είναι ανοιχτή σε προτάσεις όμως δεν πρόκειται να ξεπουλήσει.
 
Ο Παναθηναϊκός δαπάνησε 4 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Αργεντινού, ενώ από τα τρία εκατ. ευρώ και πάνω η Λίβερπουλ έχει ποσοστό μεταπώλησης 40%. Οπότε για να μη βγουν ζημιωμένοι οι “πράσινοι”, θα πρέπει να φτάσει μία πρόταση που θα αγγίζει τα 5 εκ. ευρώ.
 
Εξελίξεις πάντως δεν πρόκειται να υπάρξουν πριν από τον Μάιο, ενώ και αυτή η παραφιλολογία δεν κάνει καλό στην ομάδα ενόψει των πλέι-οφ.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε