Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Πράσινη αγάπη… διαρκείας!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Οι φίλοι του Παναθηναϊκού έχουν αγοράσει ήδη 21.000 κάρτες διαρκείας και απειλούν να σπάσουν το περσινό ρεκόρ. Ελπίδες για 2ο γκρουπ στην κλήρωση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η κατάκτηση του νταμπλ, οι ηχηρές μεταγραφές και οι καλές εμφανίσεις στα φιλικά “ζέσταναν” για τα καλά τον κόσμο της ομάδας, που εν μέσω οικονομικής κρίσης έχει ανταποκριθεί στο κάλεσμα της διοίκησης. Οι κάρτες διαρκείας έχουν ξεπεράσει τις 21.000, ενώ η διάθεση συνεχίζεται και πολύς κόσμος απουσιάζει. Αν συνεχιστεί το ενδιαφέρον είναι πολύ πιθανό να ξεπεραστεί το περσινό ρεκόρ των 26.002 καρτών.
 
Ελπίδες για 2ο γκρουπ
 
Τον αποκλεισμό δύο εκ των Βέρντερ Βρέμης, Ζενίτ και Σεβίλλης θέλει ο Παναθηναϊκός στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ που αρχίζουν την Τρίτη, ώστε να βρεθεί στο 2ο γκρουπ δυναμικότητας για την κλήρωση των ομίλων.
 
Οι “πράσινοι” βρίσκονται στην δεύτερη θέση του 3ου γκρουπ με 56.979 βαθμούς και θέλουν να αποκλειστούν δύο ομάδες που βρίσκονται ψηλότερα από αυτούς. Ο λόγος για την Σεβίλλη που θα κοντραριστεί με την Μπράγκα, την Ζενίτ που θα βρει μπροστά της την Οσέρ και την Βέρντερ που θα αντιμετωπίσει την Σαμπντόρια.
 
Αν τελικά οι “πράσινοι” κερδίσουν την είσοδό τους στο 2ο γκρουπ τότε δεν θα κληρωθούν σίγουρα με καμία εκ των πολύ ισχυρών: Βαλένθια, Ρεάλ Μαδρίτης, Ρόμα, Λιόν, Μαρσέιγ και Μπενφίκα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε