Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

“Πράσινη” δοκιμασία στην Καβάλα – “Ντέρμπι” σε Κρήτη και Θεσσαλονίκη

Με τρεις αναμετρήσεις αρχίζει το Σάββατο η 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Superleague. Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην Καβάλα, ο Ηρακλής υποδέχεται τη Λάρισα και ο Εργοτέλης την Ξάνθη.

17.15 Εργοτέλης – Skoda Ξάνθη (NOVA)

Ο Εργοτέλης “ρέφαρε” την ήττα στην πρεμιέρα από τον Αστέρα Τρίπολης με το εκτός έδρας τρίποντο κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου. Η Ξάνθη είναι η μοναδική ομάδα του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Superleague που μετράει ως τώρα δύο ισοπαλίες.

Εργοτέλης

Τους πρώτους του βαθμούς εντός έδρας αναζητεί ο Εργοτέλης που δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα. Ο Καραγεωργίου είδε με ικανοποίηση τον Σάντεϊ Ολίσε να ενσωματώνεται στην αποστολή και ίσως τον επιλέξει στο αρχικό σχήμα.

Skoda Ξάνθη

Η Ξάνθη έμεινε στο 1-1 με τον Πανιώνιο στα Πηγάδια και “πέταξε” το βαθμό που πήρε στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό. Ταξίδεψε στην Κρήτη με στόχο το πρώτο τρίποντο αν και αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα. Εκτός αποστολής έμειναν οι Κωστούλας, Κιντάνα, Έλινγτον.

17.15 Ηρακλής – Λάρισα (NOVA)

Σπουδαίο ματς στο Καυτανζόγλειο μεταξύ δύο ομάδων που βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Ο Ηρακλής έδειξε στις δύο πρώτες αγωνιστικές ότι κανείς αντίπαλος δεν μπορεί να είναι σίγουρος μέχρι ο διαιτητής να σφυρίξει για τελευταία φορά. Η ΑΕΛ δίνει το πρώτο εκτός έδρας ματς της χρονιάς και θέλει να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ηρακλής

Ο Γηραιός αν και αντιμετώπισε χιλιάδες προβλήματα στην προετοιμασία του εντούτοις στις πρώτες αγωνιστικές έχει δώσει χαρά στον κόσμο του. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Ηλιάδη αλλά και στον πρωταγωνιστή των δύο πρώτων αγωνιστικών, Καρίμ Σολτάνι.

Λάρισα

Η Λάρισα δεν τα κατάφερε κόντρα στην Καβάλα να πανηγυρίσει την δεύτερη νίκη της και αυτό θα προσπαθήσει να κάνει στον πρώτο εκτός έδρας αγώνα της. Το έργο των παικτών του Παπακώστα μόνο εύκολο δεν είναι. Η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει ένα δικό της παιδί, τον Μαρίνο Ουζουνίδη που μέχρι πέρυσι ήταν στον πάγκο της. Αγωνιστικά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αφού και ο Γιαν Μπλάζεκ ενσωματώθηκε στην αποστολή.

19.30 Καβάλα – Παναθηναϊκός (NOVA)

Ίσως το σημαντικότερο ματς της 3ης αγωνιστικής. Η Καβάλα αποδείχθηκε κακός δαίμονας του Παναθηναϊκού την περυσινή σεζόν αφού έμεινε αήττητη στους δύο αγώνες που έδωσαν οι δύο ομάδες.

Καβάλα

Οι Αργοναύτες γνώριζαν εξ αρχή ότι έχουν πολύ δύσκολο πρόγραμμα στις πρώτες αγωνιστικές και γι’ αυτό θα αναζητήσουν βαθμούς σε όλα τα ματς ανεξαρτήτως αντιπάλου. Στην πρεμιέρα ηττήθηκαν εντός έδρας από τον Άρη ενώ στη 2η αγωνιστική απέσπασαν την ισοπαλία στη Λάρισα. Ο Μάριο Γκαλίνοβιτς δεν θα υπερασπιστεί την εστία της Καβάλας, αφού υπάρχει συμφωνία των δύο ομάδων.

Παναθηναϊκός

Η βαριά ήττα από την Μπαρτσελόνα έχει μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και πλέον όλοι στο “πράσινο” στρατόπεδο ασχολούνται με το ματς κόντρα στην Καβάλα. Ο Νιόπλιας δεν υπολογίζει στους Σεϊταρίδη, Σπυρόπουλο, Χριστοδουλόπουλο και Πετρόπουλο.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Superlague

Σάββατο 18/09

17.15 Εργοτέλης – Skoda Ξάνθη (NOVA)
17.15 Ηρακλής – Λάρισα (NOVA)
19.30 Καβάλα – Παναθηναϊκός (NOVA)

Κυριακή 19/09

16.00 Κέρκυρα – Ατρόμητος
18.15 ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός Βόλου (NOVA)
18.15 Πανιώνιος – Άρης (NOVA)
18.15 Πανσερραϊκός – Ολυμπιακός (NOVA)
20.30 ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης (NOVA)

Η βαθμολογία (Μετά από 2 αγωνιστικές)

1. Αστέρας Τρίπολης 4
2. ΠΑΟΚ 4
3. Ηρακλής 4
4. Λάρισα 4
5. Παναθηναϊκός 4
6. ΑΕΚ 3
7. Εργοτέλης 3
8. Ολυμπιακός 3
9. Άρης 3
10. Κέρκυρα 3
11. Ολυμπιακός Βόλου 3
12. Ξάνθη 2
13. Ατρόμητος 1
14. Καβάλα 1
15. Πανιώνιος 1
16. Πανσερραϊκός 0

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε