Σάββατο, 20 Απρ.
17oC Αθήνα

“Πράσινη” δοκιμασία στο Περιστέρι

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Με στόχο να μειώσει και πάλι την διαφορά του από τον Ολυμπιακό στον ένα βαθμό ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με τον Ατρόμητο στις 19:30. Βασικοί Γκοβού και Χριστοδουλόπουλος.
Οι “πράσινοι” θέλουν να περάσουν χωρίς απώλειες από το Περιστέρι για να παραμείνουν σε απόσταση αναπνοής από τους “ερυθρόλευκους”. Ο Νίκος Νιόπλιας αναμένεται να παρατάξει ενδεκάδα με επιθετικούς προσανατολισμούς και τους Γκοβού, Χριστοδουλόπουλο, Λουίς Γκαρσία πίσω από τον Σισέ. Στην μεσαία γραμμή θα βρίσκεται ο Ζιλμπέρτο με τον Σιμάο, ενώ με την απουσία του Μπουμσόνγκ ο Κατσουράνης θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Καντέ στο κέντρο της άμυνας. Κάτω από τα δοκάρια θα ξεκινήσει ο Τζόρβας και στα άκρα οι Σπυρόπουλος και Βύντρα.
 
Στην αντίπερα όχθη οι γηπεδούχοι “καίγονται” για βαθμούς καθώς βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.
 
Με δεδομένο ότι πρόθεση του Γιώργου Δώνη είναι να αγωνιστεί ο Ατρόμητος σφιχτά και συντηρητικά ένα πιθανό σχήμα απαρτίζεται από τους Μιχαηλίδη, Νάστο, Βινιάλ, Μπαζίνσκι, Ολιβέιρα, Νεμπεγλέρα, Σφακιανάκη, Μπρίτο, Φαβάλι, Καμαρά και Σαγκανόφσκι. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν επίσης οι Τάτος και Μελισσάς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε