Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

“Πράσινη” δυναστεία – Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε το πρωτάθλημα μέσα στο σπίτι του Ολυμπιακού

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Για 7η συνεχόμενη σεζόν η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού στέφθηκε πρωταθλήτρια επικρατώντας με 3-0 σετ του Ολυμπιακού στο κλειστό Μελίνα Μερκούρη. Αποθέωση από 800 οπαδούς του τριφυλλιού στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Τα καρίτσια του Χουντουμάδη χρειάζονταν 2 σετ για να πάρουν το 24ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους και το έκαναν με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο.

Πήραν τα 2 πρώτα με 25-20 και 25-15, αλλά δεν σταμάτησαν εκεί. Πήραν και το τρίτο με 25-16 φτάνοντας στην κατάκτηση του τίτλου με τον τρόπο που θα ήθελε κάθε οπαδός τους. Κερδίζοντας τον Ολυμπιακό μέσα στο σπίτι του. Όπως άλλωστε είχε συμβεί και πέρυσι.

Η αποστολή της ομάδας μπορεί να μην παρέλαβε το κύπελλο του πρωταθλητή, μιας και στην Ελλάδα “απαγορεύεται” ο φιλοξενούμενος να σηκώνει κούπες, αλλά είχε την ευκαιρία να αποθεωθεί από περίπου 800 οπαδούς του Παναθηναϊκού που μαζεύτηκαν στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Στο αγωνιστικό σκέλος, η διαφορά ήταν τεράστια μιας και ο Ολυμπιακός από την αρχή φάνηκε ότι δεν μπορεί να αντέξει στην πίεση. Στην αντίπερα όχθη, η ποιότητα, η εμπειρία αλλά και η καρδιά των πρωταθλητριών μίλησαν και ο Παναθηναϊκός έφτασε πιο εύκολα από όσο θα περίμενε στην κατάκτηση του τίτλου.

Τα σετ: 20-25, 15-25, 16-25.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε