Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

“Πράσινη” πρόκριση – “Κόκκινη” παράταση

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Η τέταρτη ημέρα της μάχης είναι η πιο σημαντική μέχρι την επόμενη. Ο Παναθηναϊκός με νίκη κόντρα στην Μπαρτσελόνα παίρνει το εισιτήριο για το φάιναλ φορ της Βαρκελώνης ενώ ο Ολυμπιακός παίζει με την πλάτη στον τοίχο αφού πρέπει να κάνει το μπρέικ στην έδρα της Σιένα για να πάει τη σειρά στο πέμπτο ματς.

Παναθηναϊκός και Μπαρτσελόνα έχουν παίξει 3 αγώνες στο όριο και το ίδιο αναμένεται να συμβεί και σήμερα στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων που θα είναι κατάμεστο.

Ο Ομπράντοβιτς έχει βρει το κλειδί της νίκης και θα το χρησιμοποιήσει, ελπίζει για τελευταία φορά κόντρα στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης. Η ψυχολογία είναι με το μέρος του Παναθηναϊκού αφού μετά την ήττα στον πρώτο αγώνα, μετράει δύο σερί νίκες και θέλει να τριτώσει το καλό και να τελειώσει τη σειρά.

Προβλήματα δεν υπάρχουν. Τα πάντα ξεκινούν από την άμυνα. Το τρικ του “Ζοτς” με την άμυνα ζώνη και τον Καλάθη να κυνηγά τον Ναβάρο έχει φέρει αποτέλεσμα και δεν πρόκειται να αλλάξει.

Από την άλλη ο Πασκουάλ προσπάθησε να μπερδέψει τον Παναθηναϊκό, χωρίς να τα καταφέρει. Ο Ναβάρο ψάχνει μία μεγάλη εμφάνιση, ενώ η θεωρητική υπεροπλία της Μπάρτσα κάτω από το καλάθι δεν έχει φανεί λόγω των εκπληκτικών εμφανίσεων του Μπατίστ.

Το ματς θα ξεκινήσει στις 21.45 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη NOVA.

Ένα τέταρτο αργότερα ο Ολυμπιακός παίζει με την πλάτη στον τοίχο αφού με ήττα αποχαιρετά την Ευρωλίγκα. Οι ερυθρόλευκοι μετά την απίστευτη νίκη στον πρώτο αγώνα, αναζητούν το καλό τους πρόσωπο και έχουν την τελευταία τους ευκαιρία να το δείξουν.

Ο τρίτος αγώνας έδειξε ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει το μπρέικ αρκεί να περιορίσει τα λάθη του και να βρει λύσεις και από άλλους παίκτες, εκτός τους Σπανούλη, Νεστέροβιτς.

Ο Τεόντοσιτς αναμένεται να είναι σε καλύτερη κατάσταση και αυτό θα δώσει μία επιπλέον λύση στους ερυθρόλευκους. Ο Ίβκοβιτς περιμένει οι παίκτες του να πολεμήσουν για να διεκδικήσουν τις πιθανότητες τους.

Από την άλλη η Σιένα θέλει να τελειώσει σήμερα τη σειρά. Σε καμία περίπτωση δεν επιθυμεί να επιστρέψει στο ΣΕΦ. Ο Γιάριτς έκανε το ματς της ζωής του στον τρίτο αγώνα και ο Πιανιτζάνι γνωρίζει ότι θα πρέπει να βρει άλλον πρωταγωνιστή μιας και θαύματα δεν γίνονται κάθε μέρα.

Ο αγώνας στην Παλαέστρα θα ξεκινήσει στις 22.00 και θα μεταδοθεί από την ΕΤ1.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε