Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Πράσινη πρόβα ενδεκάδας

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Τα χαρτιά του για την ενδεκάδα ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με την ΑΕΚ άνοιξε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα που μίλησε στους παίκτες του Παναθηναϊκού για την συνέχεια των πλέι-οφ.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ια το κρίσιμο παιχνίδι της Πέμπτης (12/05) με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ με τη νίκη να αποτελεί επιτακτική ανάγκη για τους “πράσινους” στη μάχη για την κατάκτηση του εισιτηρίου που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
 
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ετοιμάζει αλλαγές στην 11αδα σε σχέση με το ματς της Τούμπας και στο οικογενειακό διπλό χρησιμοποίησε με τους βασικούς στο δεξί άκρο της επίθεσης τον Λουίς Γκαρσία ο οποίος επιστρέφει μετά από καιρό στο αρχικό σχήμα.
 
Παράλληλα ο Καντέ με τον Μπουμσόνγκ εξέτισαν τις ποινές τους και ο πρώτος αναμένεται να πάρει τη θέση του Ιωαννίδη στο αριστερό άκρο της άμυνα ενώ ο δεύτερος θα είναι ο παρτενέρ του Σαριέγκι στο κέντρο της άμυνας.
 
Σύμφωνα με τη δοκιμή της Τρίτης ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί απέναντι στην ΑΕΚ με τους: Τζόρβα, Βύντρα, Καντέ, Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Κατσουράνη, Νίνη, Χριστοδουλόπουλο, Λουίς Γκαρσία και Σισέ.

 
Ο Πορτογάλος τεχνικός είπε στους παίκτες στην σημερινή προπόνηση: “Όλοι είστε επαγγελματίες και ξέρετε τι πρέπει να κάνετε. Έχετε παραστάσεις από μεγάλα πρωταθλήματα”. Στο τέλος της προπόνησης ο Φερέιρα είχε τετ α τετ με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε