Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

“Πράσινο” φιάσκο με Κάστρο!

Μπορεί στον Παναθηναϊκό να εμφανίζονταν σίγουροι για τον δανεισμό του Αντρέ Κάστρο από την Πόρτο, ωστόσο ο 23χρονος Πορτογάλος ανακοινώθηκε από την Σπόρτινγκ Χιχόν και το “τριφύλλι” πέρα από το πλήγμα στο κύρος που υπέστη, ξεκινά από την αρχή την αναζήτηση του βασικού του δεξιού χαφ 12 μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Η Σπόρτινγκ Χιχόν ανακοίνωσε τον δανεισμό του Αντρέ Κάστρο από την Πόρτο αφήνοντας  στα… κρύα  του λουτρού τους διοικούντες στην πράσινη ΠΑΕ, οι οποίοι εμφανίζονταν μέχρι και την τελευταία στιγμή σίγουροι πως ο παίκτης θα μετακομίσει στην Παιανία. Οι εξαιρετικές σχέσεις του Ζεσουάλδο Φερέιρα με τους “δράκους” δεν ήταν αρκετές καθώς ούτε ο παίκτης ούτε οι νταμπλούχοι Πορτογαλίας μπορούσαν να περιμένουν άλλο πότε θα… ξεφορτωθεί ο Παναθηναϊκός το συμβόλαιο του Πλεσί.

Ο Γάλλος  μπορεί  να μην έχει  βρει ακόμα ομάδα αλλά ο Κάστρο  βρήκε και ο Φερέιρα δεν θα δει ποτέ στο ρόστερ του έναν παίκτη στον οποίο στήριζε πολλά την εφετινή σεζόν.

Πλέον οι διοικούντες του “τριφυλλιού” καλούνται  εκτός από το  να βρουν τον αντι-Κάστρο, να δώσουν και  εξηγήσεις στον κόσμο  της ομάδας για το  φιάσκο με τον Πορτογάλο

Η ανακοίνωση της Χιχόν: «Ο Αντρέ Κάστρο, αύριο το πρωί θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με τη Σπόρτινγκ Χιχόν, αφού έκλεισε το απόγευμα ο δανεισμός του από την Πόρτο. Αυτή τη στιγμή, ο ποδοσφαιριστής ταξιδεύει με προορισμό τη Χιχόν. Ο δανεισμός του ισχύει μέχρι τις 30 Ιουνίου 2012».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε