Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Πράσινο γλέντι μέχρι το πρωί!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού γιόρτασαν μέχρι το πρωί στα μπουζούκια την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Απίστευτο σόου του Σιμάο, η υπόσχεση του Σισέ και η… τιμητική του Ολυμπιακού.

Πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός

Στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης στήθηκε το… πάρτι για το 20ο πρωτάθλημα της ιστορίας του Παναθηναϊκού. Την παράσταση έκλεψε ο Σιμάο Μάτε Τζούνιορ, ο οποίος ξεσάλωσε πραγματικά.

 
Χόρεψε τσιφτετέλι με μία μπύρα στο χέρι, ισορρόπησε με πέντε πανέρια λουλούδια στο κεφάλι, έπαιξε μαζί με την ορχήστρα πλήκτρα, τραγούδησε και μετά άρχισε τα συνθήματα. Ο Σιμάο έκανε την αρχή με το γνωστό σύνθημα για τον Λέτο, φώναξε ρυθμικά τα ονόματα των Σισέ, Βύντρα και Σαλπιγγίδη, όμως στο τέλος έβαλε “φωτιά” στο μαγαζί φωνάζοντας “γαμ… τον που… τον Ολυμπιακό”.
 
Μετά από σοβαρές προσπάθειες οι Λέτο και Γκάμπριελ κατέβασαν τον μέσο από την Μοζαμβίκη από την πίστα, όμως την σκυτάλη πήρε ο Τζιμπρίλ,Σισέ. Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος έφτασε από τους τελευταίους στο μαγαζί και όπως ήταν λογικό αποθεώθηκε όταν έγινε αντιληπτός λίγο μετά τις 3:00. Ο Γάλλος σούπερ σταρ υποσχέθηκε στους οπαδούς των “πρασίνων” πως “του χρόνου θα τους κερδίσουμε μέσα έξω”, αναφερόμενος στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Γενικά οι “ερυθρόλευκοι” είχαν την τιμητική τους…

Νίνης: Δεν περιγράφονται με λόγια αυτές οι στιγμές

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε