Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Πράσινο “πάρτι” για το 6ο και επίδειξη δύναμης

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Παναθηναϊκός επικράτησε εύκολα του ΠΑΟΚ με 95-52 με το 6ο ευρωπαϊκό κύπελλο να βρίσκεται στο επίκεντρο και τον Διαμαντίδη να παίρνει θέση στα λάβαρα του ΟΑΚΑ.

Στον άλλο ημιτελικό ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα του Άρη με 95-63

Oμπράντοβιτς: Χαρούμενος που είδα τον κ. Παύλο

Στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι τους μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας, οι “πράσινοι” αποθεώθηκαν από περίπου 10.000 φιλάθλους τους που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ.

 
Ο κόσμος έδειξε ότι δεν επηρεάστηκε από την απώλεια του Κυπέλλου Ελλάδας και το ματς είχε εορταστικό χαρακτήρα, από τη στιγμή που στα επίσημα του γηπέδου βρισκόταν και το 6ο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ομάδας.
Η φιέστα για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας είχε ξεκινήσει πριν το τζάμπολ με την ανάρτηση του λαβάρου στον ουρανό του ΟΑΚΑ και συνεχίστηκε μετά το νικηφόρο ματς επί του ΠΑΟΚ με τον Διαμαντίδη να φέρνει την κούπα στο κέντρο του γηπέδου και όλοι μαζί να σηκώνουν την κούπα.
 
Όπως είναι λογικό η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ πέρασε σε δεύτερη μοίρα, ωστόσο οι παίκτε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς φρόντισαν να συνεχιστεί το πάρτι και εντός παρκέ. Με μπροστάρη τον Καλάθη και άξιο συμπαραστάτη του τον Σάτο οι “πράσινοι” μετέτρεψαν σε υγιεινό περίπατο το ματς και έκαναν το πρώτο βήμα για να πάρουν το εισιτήριο για τους τελικούς.

Τα δεκάλεπτα: 26-11, 55-23, 76-42, 95-52

Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Τέπιτς 9, Μάριτς 11, Περπέρογλου 4, Μπατίστ 4, Φώτσης 7, Σάτο 15, Νίκολας 6, Τσαρτσαρής 10, Διαμαντίδης 4, Βουγιούκας 4, Καλάθης 14, Καϊμακόγλου 7

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Κρίστμας 10, Αποστολίδης 4, Ντόζιερ 2, Στίγκερς 5, Μπούλιαν, Γιαννακίδης 13, Καλλές 8, Γκετσέφσκι 8, Καλαμπάκας 2, Σαββίδης, Καζάκος

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε