Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Πράσινος… οδηγός – Νίκησε τον ΠΑΟΚ, επέστρεψε στην κορυφή

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε εντός έδρας του ΠΑΟΚ με 2-0 και επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας των πλέι οφ, δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση τους. Φωνάζουν δικαιολογημένα οι φιλοξενούμενοι για εξόφθαλμο πέναλτι, όταν το σκορ ήταν 1-0.

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Πλέον, οι “πράσινοι” κρατούν τη… τύχη τους στα χέρια τους, αφού έφτασαν στους 8 βαθμούς, ένα περισσότερο από τον ΠΑΟΚ, την επόμενη αγωνιστική πάνε στο Περιστέρι και την τελευταία ημέρα των πλέι οφ υποδέχονται την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Αδιάφορο το πρώτο ημίχρονο με ελάχιστες φάσεις και κακό ρυθμό. Ο ΠΑΟΚ θέλησε να έχει ένα αμυντικό ρόλο, κλείνοντας καλά τους διαδρόμους προς τα καρέ του Χαλκιά και προσπάθησε να “χτυπήσει” με αντεπιθέσεις και από τις πτέρυγες. Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά η ανάπτυξη του, δεν του επέτρεψε να φτάσει με αξιώσεις στα καρέ του “δικέφαλου του Βορρά”.

Η μόνο καλή στιγμή του 45λέπτου ήρθε στο 20′, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Μπουμσόνγκ έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Φωτάκης έδιωξε πάνω στη γραμμή. Για τους φιλοξενούμενους, το ξερό σουτ του Γεωργιάδη στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, απλά δυσκόλεψε τον Καρνέζη.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να έχει καλή κυκλοφορία και στην επανάληψη, χωρίς να απειλείται από τους γηπεδούχους. Οι “πράσινοι” όμως, έχοντας για πρωταγωνιστή τον ταχύτατο Κουίνσι, πλησίασαν στην εστία του Χαλκιά και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 64′ με τον Τοτσέ.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν στη συνέχεια να φέρουν το ματς στα ίσα, παραπονέθηκαν έντονα -και δικαιολογημένα- για πέναλτι στη φάση του 71′ και τελικά δέχτηκαν και το 2-0 στο 86, με το όμορφα τέρμα του Κλέιτον.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φερέιρα): Καρνέζης, Βύντρα, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Σιμάο, Καραγκούνης (68′ Κατσουράνης), Ζέκα, Κουίνσι (75′ Κλέιτον), Χριστοδουλόπουλος, Τοτσέ (85′ Βιτόλο)
 
ΠΑΟΚ (Μπόλονι): Χαλκιάς, Έτο (46′ Αποστολόπουλος), Τσιρίλο, Μαλεζάς, Σταφυλίδης, Γκαρσία, Λάζαρ (68′ Ίβιτς), Φωτάκης, Σαλπιγγίδης, Γεωργιάδης (68′ Νιμανί), Αθανασιάδης

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕ 4 ΑΓΩΝΕΣ
1.ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 8
2. ΠΑΟΚ 7
3. ΑΕΚ 6
4. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 5
 
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (5η, Τετάρτη 16/5)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (17.45)
ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (20.00)
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε