Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Πρεμιέρα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΟΠΑΠ 2017

Πρεμιέρα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΟΠΑΠ 2017

Δυναμικό παρών από 450 αθλητές και αθλήτριες της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες

Ο ΟΠΑΠ, Μέγας Χορηγός της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, στηρίζει για μια ακόμη φορά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου 2017.

Αποτυπώνοντας έμπρακτα τη στήριξή του στην ελληνική κοινωνία και τον αθλητισμό, ο ΟΠΑΠ βρίσκεται στο πλευρό των 450 αθλητών και αθλητριών της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα, το οποίο πραγματοποιείται από σήμερα έως και την Κυριακή 28 Μαΐου, στο ΟΑΚΑ.

Το μεγάλο test event για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου

Η διοργάνωση αποτελεί το τελευταίο ουσιαστικό αγωνιστικό τεστ πριν από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου του Λονδίνου. Δυναμικό παρών θα δώσουν έξι Παραολυμπιονίκες του Ρίο, με τους Θανάση Κωνσταντινίδη και Δημήτρη Σενικίδη να κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση μέσα στο 2017.

Σήμερα και το Σάββατο θα πραγματοποιηθούν τα δρομικά αγωνίσματα, τα άλματα, το ακόντιο ορθίων και ο δίσκος ορθίων. Στο βοηθητικό Κ1, τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή θα γίνουν όλες οι ρίψεις καθιστών, αλλά και η σφαίρα ορθίων.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής Γιώργος Φουντουλάκης αναφέρθηκε στη σημαντική στήριξη που παρέχει ο ΟΠΑΠ: «Στις δύο ημερίδες που προηγήθηκαν, πήραμε όλοι μια μικρή γεύση για το τι θα παρακολουθήσουμε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, το οποίο για ακόμη μία φορά στηρίζει ο μέγας χορηγός της ΕΠΕ, ΟΠΑΠ, τον οποίο και ευχαριστούμε ολόθερμα».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε