Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Πρεμιέρα για τους πρωταθλητές Ευρώπης

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η Ισπανία ρίχνεται στην “μάχη” αντιμετωπίζοντας την Ελβετία για τον 8ο όμιλο (17:00).

Οι “φούριας ρόχας” προκρίθηκαν στο Μουντιάλ έχοντας το απόλυτο και την καλύτερη επίθεση των προκριματικών με 28 γκολ. Οι προσδοκίες στην Ισπανία είναι πολλές, με τον Βιθέντε Ντελ Μπόσκε να έχει πάρει μαζί αρκετούς νεαρούς ταλαντούχους παίκτες όπως ο Πέδρο, ο Μπούσκετς και ο Μαρτίνεθ.

 
Από την άλλη η Ελβετία τερμάτισε μπροστά από την Εθνική Ελλάδας στον δεύτερο όμιλο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου, έχοντας μαζέψει 21 βαθμούς. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Ελβετοί δεν έχουν νικήσει την Ισπανία τις προηγούμενες 18 φορές που έχουν αναμετρηθεί, έχοντας μάλιστα 15 ήττες.

Πιθανές ενδεκάδες:

 
Ισπανία (4-5-1): Κασίγιας, Ράμος, Πικέ, Πουγιόλ, Καπντεβίλα, Νταβίντ Σίβλα, Τσάμπι Αλόνσο, Τσάβι, Μπούσκετς, Φάμπρεγκας, Νταβίντ Βίγια.
 
Ελβετία (4-4-2): Μπενάλιο, Γκρίχτινγκ, Λίχτστάινερ, Σεντέρος, Τσίγκλερ, Μπαρνέτα, Ινλέρ, Χούγκελ, Φερνάντες, Ντερντιγιόκ, Ν’ Κούφο.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Άγγλος Χάουαρντ Γουέμπ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε