Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Πρεμιέρα σαν… τελικός για την ΑΕΚ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Από το πρώτο της επίσημο παιχνίδι η “Ένωση” βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο καθώς κόντρα στην Ντιναμό Τιφλίδας θέλει να βάλει τις βάσεις για πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και να αποκτήσει σημαντική οικονομική ανάσα. Στην Σαν Λουίς ο Μπλάνκο.

Επιτακτική μοιάζει η πρόκριση της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League, μια και η «Ένωση» θέλει να φέρει στα ταμεία της έσοδα ώστε να καλυφθούν οφειλές που υπάρχουν ήδη προς παίκτες, τεχνικό τιμ και ΕΠΟ.
 
Ο Μανόλο Χιμένεθ αναμένεται να ξεκινήσει τον Κωνσταντόπουλο κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα θα βρίσκονται οι Γεωργέας, Μανωλάς, Δέλλας και Καράμπελας, ενώ ο Καφές με τον Μάκο θα είναι οι δύο αμυντικοί χαφ. Στα αριστερά τους θα ξεκινήσει ο Γκουντγιονσεν, στα δεξιά τους ο Λεονάρντο, με τον Χοσέ Κάρλος να αγωνίζεται πίσω από τον Λυμπερόπουλο.

Η σέντρα του ματς είναι προγραμματισμένη για τις 21:45 και την εξέλιξη του θα μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά από το NewsIt. Τηλεοπτική μετάδοση από το Conn-x TV,
 

Στη μεξικανική Σαν Λουίς θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ίσμαελ Μπλάνκο. Ο Αργεντινός φορ συμφώνησε και θα υπογράψει για ένα χρόνο με αποδοχές ένα εκατ. ευρώ.
 
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε