Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Πρέπει να βρει χαφ και “χημεία” – Ήττα στα… αποκαλυπτήρια για ΑΕΚ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

 Έχοντας πρόβλημα στον ανασταλτικό τομέα, αλλά και στην δημιουργία φάσεων η Ένωση ηττήθηκε με 1-0 από την Χετάφε στο πρώτο φιλικό μπροστά στο κοινό της. Καλό δεύτερο ημίχρονο από τους «κιτρινόμαυρους» που πάντως έδειξαν ότι χρειάζονται επειγόντως να βρουν τον… αντί-Ντιόπ.

 Θλάση ο Γκέντσογλου

Ο Χιμένεθ ζήτησε ενίσχυση και βελτίωση

Πλάθα: Ο Μίτσελ βρίσκεται στη λίστα μας

Μπροστά σε περίπου 7.000 φίλους της η ΑΕΚ γνώρισε την φιλική ήττα από την Ισπανική Χετάφε, δείχνοντας πως αντιμετωπίζει πρόβλημα στην δημιουργία φάσεων και έχοντας σημαντικά αμυντικά κενά (κυρίως στον χώρο του κέντρου όπου απουσίαζε ο αντικαταστάτης του Ντιόπ).

Η ΑΕΚ μπήκε αρκετά μουδιασμένη στον αγωνιστικό χώρο ΟΑΚΑ δίνοντας την ευκαιρία στους Ισπανούς να ανοίξουν το σκορ, μόλις στο 4ο λεπτό με τον Μικού.

 
Μετά από ένα νωθρό 20λεπτο οι παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ ανέβασαν… στροφές, με κινητήριους… μοχλούς τους Χοσέ Κάρλος, Νίκο Λυμπερόπουλο και Γκούντγιονσεν. Η τύχη πάντως γύρισε την πλάτη στην Ένωση στο 25’ όταν τραυματίστηκε ο Σάββας Γκέντσογλου (η είσοδος του Καφέ δεν διόρθωσε τα προβλήματα στον χώρο του κέντρου).

Το πρώτο ημίχρονο πέρασε με την Ένωση να δείχνει πιο μουδιασμένη και την Χετάφε δραστήρια. Στην επανάληψη ο “δικέφαλος” έδειξε άλλο πρόσωπο, έφερε το ματς καθόλη τη διάρκεια του 45λεπτου στην περιοχή του Μόγια και μέχρι το 90′ πίεζε για το γκολ της ισοφάρισης.
 
Να τονίσουμε πως οι Ισπανοί έδειξαν πιο έτοιμοι, αφού το πρωτάθλημα τους ξεκινάει μέσα στον Αύγουστο. Από την άλλη οι “κιτρινόμαυροι” προβλημάτισαν 12 μέρες πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων τους.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Κωνσταντόπουλος, Γεωργέας, Καράμπελας, Δέλλας, Μανωλάς, Μάκος (74′ Κλωναρίδης), Γκέντσογλου (25′ Καφές), Γκούντγιονσεν (65′ Σιαλμάς), Χοσέ Κάρλος, Λυμπερόπουλος (56′ Λαγός), Μπέλεκ (84′ Λεονάρντο) 

Χετάφε (Λουίς Γκαρσία Πλάθα): Μόγια, Ντίαζ, Μανέ, Λάσεν (74′ Εσκάσι), Μικού (46′ Κολούγκα), Κάστρο (74′ Σαράμπια), Τόρες, Κασκέρο (85′ Μοσκέρα), Ροντρίγκες, Αμπντέλ (85′ Σαρντινέρο), Λόπο 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε