Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Preview: 21η αγωνιστική – Τα “φώτα” στην Τρίπολη

ΦΩΤΟ NEWSIT.
ΦΩΤΟ NEWSIT.

Με τις αναμετρήσεις Ατρόμητος-Βέροια και ΠΑΟΚ-ΟΦΗ ανοίγει η αυλαία της 21ης αγωνιστικής στην Superleague. Ξεχωρίζει το ματς Αστ. ΤρίποληςΟλυμπιακός στο ντεμπούτο του Μίτσελ. Δείτε όλο το πρόγραμμα και τις τηλεοπτικές μεταδόσεις.

Μετά από τέσσερα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα ο ΠΑΟΚ καλείται να επιστρέψει στις επιτυχίες κόντρα στον ΟΦΗ. Μετά από μία εβδομάδα όπου κυριάρχησε το θέμα Γκαρσία, ο Δώνης θέλει να βρει τις λύσεις απέναντι σε μία ομάδα που έχει τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία ματς.

Την ίδια ώρα, ο Ατρόμητος φιλοξενεί την Βέροια στο απόηχο της μεγάλης νίκης των Περιστεριωτών επί του Ολυμπιακού στο Φάληρο. Στα τελευταία 9 παιχνίδια η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου έχει ηττηθεί μόνο από τον Παναθηναϊκό, ενώ η Βέροια προέρχεται από την σημαντική νίκη επί του Πανθρακικό, η οποία την έβγαλε από την επικίνδυνη ζώνη.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου κλείνει στην Τρίπολη με τον Αστέρα να φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Οι Αρκάδες θέλουν να υπερασπιστούν το αήττητο της έδρας τους κόντρα στους “ερυθρόλευκους” που καλούνται να συνέλθουν μετά την πρώτη τους φετινή ήττα, στο ντεμπούτο του Μίτσελ στην τεχνική ηγεσία.

Την Κυριακή ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την φορμαρισμένη Ξάνθη με στόχο να δώσει συνέχεια στις τελευταίες θετικές εμφανίσεις, ενώ η ΑΕΚ δοκιμάζεται στην Κέρκυρα με στόχο ακόμα μία νίκη που θα απομακρύνει την ομάδα από τις τελευταίες θέσεις. Στα υπόλοιπα παιχνίδια ο Πανιώνιος υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα και ο Πανθρακικός τον Λεβαδειακό.

Το πρόγραμμα κλείνει την Δευτέρα με το ιδιαίτερα σημαντικό, για την παραμονή, ματς στα Περιβόλια ανάμεσα στον Πλατανιά και τον Άρη.

Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής:

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου

Ατρόμητος – Βέροια 17:15 Novasports 3
ΠΑΟΚ – ΟΦΗ 17:15 Novasports 2
Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός 19:30 Novasports 2

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου

Πανιώνιος – ΠΑΣ Γιάννινα 15:00 Novasports 1
Κέρκυρα – ΑΕΚ 17:15 Novasports 1
Πανθρακικός – Λεβαδειακός 17:15 Novasports 3
Παναθηναϊκός – Ξάνθη 19:30 Novasports 1

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου

Πλατανιάς – Άρης 19:30 Novasports 1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε