Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Πρίγκιπας… και με υπογραφή!

Έφτασε στον πληρεξούσιο δικηγόρο Παναγιώτη Πετρόπουλο το e-mail με το γνήσιο της υπογραφής του Πρίγκιπα Σουλτάν!
 
Μέσω e-mail, ο Παναγιώτης Πετρόπουλος, νομικός εκπρόσωπος του Πρίγκιπα Σουλτάν στην Ελλάδα, παρέλαβε τα απαραίτητα έγγραφα, όπως και το γνήσιο της υπογραφής και από εκεί και πέρα ο ίδιος θα πρέπει να τα προωθήσει στους δικηγόρους του Γιάννη Βαρδινογιάννη.
 
“Τα έγγραφα βρίσκονται στην Ελλάδα και αυτοί που γνωρίζουν, μπορούν να προχωρήσουν. Τα έλεβε μέσω e-mail ο κ. Πετρόπουλος, αλλά δεν γνωρίζω εάν τα έστειλε και στην πλευρά Βαρδινογιάννη. Δευτέρα ή Τρίτη θα είναι στην Ελλάδα και τα χαρτιά, αλλά έτσι κι αλλιώς, μπορούμε να προχωρήσουμε. Αυτά που υποσχόμαστε, γίνονται πράξη! Μπορεί να υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις που οφείλονται στο γεγονός ότι μιλάμε για δύο διαφορετικές χώρες με μεγάλες διαφορές στην κουλτούρα και το νομικό σύστημα, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Φυσικά, οι πιο μεγάλες πράξεις θα έρθουν και θα τις δείτε όταν ολοκληρωθεί η συμφωνία με τον πρίγκιπα”, δήλωσε στο “sport-fm.gr” ο Βλάσης Τσάκας.
 
Έτσι, ο νομικός εκπρόσωπος του Πρίγκιπα στην Ελλάδα θα προωθήσει τα δύο έγγραφα στους δικηγόρους της πλευράς του Γιάννη Βαρδινογιάννη προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες.
 
Πλέον, σε πρώτη φάση αναμένονται τα πρωτότυπα, τα οποία αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο θα βρίσκονται στην Αθήνα τη Δευτέρα ώστε να… ανοίξει ο δρόμος για τη συνάντηση ανάμεσα στον Σουλτάν Αλ Σαούντ και τον Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε