Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

“Πριν γίνει η ΑΕΚ… Θρασύβουλος”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Χατζηχρήστος απήθυνε κάλεσμα στον κόσμο της Ένωσης να στηρίξει την ομάδα σε αυτή την δύσκολη στιγμή, ξεκινώντας από το κυριακάτικο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ σχολίασε και το ενδιαφέρον από τον Δημήτρη Βιντιάδη.

Με δηλώσεις του στην “ΕΡΑ ΣΠΟΡ” ο Δημήτρης Χατζηχρήστος τόνισε αρχικά πως η πρόταση του Βιντιάδη φαίνεται σοβαρή η πρόταση, αλλά παραμένει επιφυλακτικός. “Η περίπτωση του κ. Βιντιάδη δείχνει σε πρώτη φάση να διαφέρει ριζικά από τις προηγούμενες. Επειδή, όμως, είμαστε απογοητευμένοι και μπερδεμένοι θέλω να περιμένω μερικές ημέρες για να δω με ποιον τρόπο θα εκδηλωθεί το ενδιαφέρον. Ο κ. Βιντιάδης ότι κάνει πρέπει να το κάνει… χθες κι όχι όταν η ΑΕΚ γίνει Θρασύβουλος”.

Για να συνεχίσει: “Καλώ τον κόσμο της ΑΕΚ να ξυπνήσει. Να συναισθανθεί την κρισιμότητα των στιγμών, καθώς μόνο με την δική του παρουσία μπορεί η ομάδα να βγει από το αδιέξοδο. Το Σάββατο με τον Αστέρα Τρίπολης πρέπει να υπάρχουν 40.000 φίλαθλοι ώστε με την παρουσία τους να ενισχύσουν τους νεαρούς παίκτες της ομάδας. Όποιος δεν σταθεί στο πλευρό της τώρα είναι προδότης”.

Τέλος, για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια ανέφερε χαρακτηριστικά
: “Καμία συνάντηση δεν έγινε με Κινέζους επιχειρηματίες, αφού ποτέ δεν εμφανίστηκαν. Για το γήπεδο ο κ. Βιντιάδης θα πρέπει να απευθυνθεί στη διοίκηση της ερασιτεχνικής ΑΕΚ”.

Παρελθόν ο Σιαλμάς από την ΑΕΚ!

Ο Χάρις και το… φως στο τούνελ για την ΑΕΚ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε