Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Προ των πυλών του Άρη ο Αλκαράθ

Προ των πυλών του Άρη ο Αλκαράθ

Ο Ισπανός προπονητής θα είναι -όπως όλα δείχνουν- ο αντικαταστάτης των Πασσιαλή – Μπουγιουκλή στον πάγκο των Θεσσαλονικέων, υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Λούκας Αλκαράθ φτάνει στις 5 το απόγευμα της παρασκευής στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να κάνει τις τελευταίες συζητήσεις κι έτσι να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των “κίτρινων”.

Πριν υπογράψει, θέλει να δει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες θα κληθεί να δουλέψει, αλλά και την πόλη στην οποία θα ζήσει το επόμενο χρονικό διάστημα. Παράλληλα, θα πρέπει να συναινέσει και στους οικονομικούς όρους που του προτείνει η ΠΑΕ Αρης, θέμα πολύ σοβαρό, όχι όμως αξεπέραστο όπως διαρρέουν κύκλοι της κιτρινόμαυρης εταιρίας.

Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, ο Αλκαράθ θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της χρονιάς και ακολούθως θα μεταβεί στο ξενοδοχείο της ομάδας για μια πρώτη επαφή με τους καινούριους του ποδοσφαιριστές. Το πιο πιθανό είναι να μην καθίσει στον πάγκο, στην Σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο “Κλ. Βικελίδης”.

Η “τεσσάρα” τους… τελείωσε – Παρελθόν απ’τον Άρη Πασσιαλής – Μπουγιουκλής

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε