Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Πρόεδρος και πόλεμος!

Ο Αδαμιδης είναι ο νέος πρόεδρος της ΑΕΚ
Ο Αδαμιδης είναι ο νέος πρόεδρος της ΑΕΚ,ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Στάυρος Αδαμίδης είναι ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ. “Πόλεμο στους εχθρούς της ΑΕΚ” είπε στις πρώτες του δηλώσεις, ενώ προανήγγειλε ριζοσπαστικές αλλαγές.

Όπως αναμενόταν ο Σταύρος Αδαμίδης είναι ο νέος ισχυρός άνδρας στην “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ μετά το τέλος της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων.

 
Στις πρώτες του δηλώσεις ο 36χρονος δικηγόρος είπε:
 
Θέλω να είμαστε όλοι ενωμένοι για το καλό της ομάδας. Να κάνουμε σαφές ότι θα δοθεί εκτενής συνέντευξη Τύπου στο τέλος της επόμενης εβδομάδας. Θα παρουσιαστεί γραπτώς το πλάνο της νέας διοίκησης και θα είμαστε υπόλογοι για την τήρησή του. Θέλουμε να συνεργαστούμε και με τους εκπροσώπους του Τύπου, αλλά να ξέρετε ότι δεν θα αφήσουμε κανέναν να πλήξει τα συμφέροντα της ΑΕΚ. Θα υπάρξουν γρήγορες αποφάσεις στα διοικητικά και αλλαγές στην ΠΑΕ, που θα είναι ριζοσπαστικές. Η ΑΕΚ απέκτησε νέα διοίκηση. Οι ευθύνες όλων είναι ιδιαιτέρως μεγάλες.
 
Αυτό που θέλω να υποσχεθώ στον κόσμο της ΑΕΚ είναι ότι ξεκινώ με μεγάλη θέληση να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις από την τιμητική θέση του προέδρου. Η ΑΕΚ αξίζει να πρωταγωνιστεί και θα παλέψουμε για αυτό. Οι εχθροί της ΑΕΚ θα πρέπει να περιμένουν πόλεμο και οι φίλοι της ΑΕΚ συνεργασία. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν, προκειμένου να προστατέψουμε το κύρος της ομάδας. Η δεύτερη, η τρίτη, η τέταρτη ή η πέμπτη θέση δεν αρμόζει στην ΑΕΚ. Αυτό που ζητώ από τον κόσμο της ΑΕΚ είναι ενότητα για το κοινό συμφέρον. Στόχος όλων μας είναι η πρόοδος της ΑΕΚ”.

Νέος αντιπρόεδρος θα είναι ο Χάρης Κοσμάτος, συνεργάτης του κ. Αδαμίδη. Αντιπρόεδρος παραμένει ο Νίκος Νοτιάς, ο οποίος μαζί με τον Πέτρο Παππά θα χρηματοδοτούν αυτή τη νέα προσπάθεια. Νέα μέλη στη διοίκηση είναι ο Κωνσταντίνος Καπετανάκης, ο Δημήτρης Καψής (επίσης επιλογές του κ. Αδαμίδη) και ο Κώστας Κουδούνας. Στο Συμβούλιο παραμένουν ως εκπρόσωποι της Ερασιτεχνικής και της “Ένωσης 1924” οι κ.κ. Χατζηχρήστος και Χήνας, ενώ θέση θα έχει ως απλό μέλος ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, Νίκος Θανόπουλος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε