Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Προηγούνται οι Δικέφαλοι

Ντέρμπι Δικεφάλων στο ΟΑΚΑ, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Tο ντέρμπι αιωνίων μπορεί να περιμένει αφού σήμερα τα φώτα πέφτουν στο μεγάλο ματς του ΟΑΚΑ μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.

Η Ένωση μετά την ήττα από την Καβάλα βρίσκεται έξι βαθμούς μακριά από την τρίτη θέση και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη σήμερα.

 
Ο Ντούσσαν Μπάγεβιτς έχει αρκετούς λόγους για να πονοκεφαλιάζει μετά και τις τελευταίες απουσίες των Γιάχιτς, Νέμεθ. Ο Παναγιώτης Λαγός βρίσκεται στην αποστολή για πρώτη φορά μετά από 11 μήνες.
 
Ο Σέρβος προπονητής σκέφτεται να χρησιμοποιήσει μόνο έναν προωθημένο, τον Μπλάνκο, και να ενισχύσει τη μεσαία του γραμμή.
 
Από την άλλη ο ΠΑΟΚ με την ψυχολογία στα ύψη μετά το θρίαμβο επί του Άρη, θέλει να αποδείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει και μακριά από την Θεσσαλονίκη.
 
Ο Σάντος είδε με ικανοποίηση τον Βιερίνια να ενσωματώνεται στην αποστολή. Αντίθετα εκτός έμεινε ο Σορλέν που έχει υψηλό πυρετό.
 
Οι αποστολές των δύο ομάδων
 
ΑΕΚ: Σάχα, Λούκατς, Μαϊστόροβιτς, Λεονάρντο, Αραούχο, Γεωργέας, Ζεράλντο, Καράμπελας, Καφές, Μάκος, Ταχτσίδης, Χέρσι, Μανωλάς, Γκερέιρο, Μπλάνκο, Μαντούκα, Σκόκο, Παυλής, Γκέντσογλου, Λαγός.
 
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Αραμπατζής, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Παπάζογλου, Φωτάκης, Αμπουμπακάρι, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Γκαρσία, Ίβιτς, Λίνο, Μουν, Μουσλίμοβιτς, Σαβίνι, Σνάουτσνερ, Βιτόλο, Βιεϊρίνια.
 
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:00
 
 
Συνοπτικά το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής
 
Σάββατο, 28/11 

Αστέρας Τρίπολης – Skoda Ξάνθη
Ηρακλής – Εργοτέλης
ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 19:00

Κυριακή, 29/11

Λάρισα – Καβάλα 14:30
Πανθρακικός – Λεβαδειακός 14:30
Άρης – Πανιώνιος 16:45
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 18:30
Ατρόμητος – Πας Γιάννινα 19:00

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε