Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Προκριματικά Μουντιάλ 2018: Ο Πελέ τιμωρήθηκε με αποκλεισμό! [vid]

ΦΩΤΟ youtube.com
ΦΩΤΟ youtube.com

Εκτός εθνικής Ιταλίας τέθηκε ο Γκρατσιάνο Πελέ, μετά την ενέργειά του να μην δώσει το χέρι του στον προπονητή της “σκουάντρα ατζούρα”, Τζιαμπιέρο Βεντούρα, όταν ο τελευταίος τον έκανε αλλαγή στο χθεσινό παιχνίδι με την Ισπανία.

Με απόφαση του ομοσπονδιακού τεχνικού και τη σύμφωνη γνώμη της ομοσπονδίας, ο επιθετικός της κινεζικής Σαντόνγκ Λουνένγκ αποκλείστηκε από την αποστολή για το κυριακάτικο ματς με την ΠΓΔΜ, ενώ δεν αποκλείεται να υποστεί και περαιτέρω συνέπειες.

 

“Το να αποτελείς μέλος της εθνικής ομάδας σημαίνει να μοιράζεσαι τις κοινές αξίες και να συμπεριφέρεσαι με τρόπο που αρμόζει όταν φοράς τη μπλε φανέλα, ξεκινώντας από τον σεβασμό στο επιτελείο, τους συμπαίκτες και τους φιλάθλους”, αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της ομοσπονδίας.

Ο ίδιος ο Πελέ πάντως, εξέφρασε τη μεταμέλειά του με ανάρτηση στο “Instagram”, λίγες ώρες μετά τον αγώνα, και μάλιστα με ιδιαίτερα… εύγλωττο τρόπο. “Δυστυχώς, έκανα ακόμη μία μαλ… Είχα μία απαράδεκτη συμπεριφορά προς τον “μίστερ” (σ.σ. εννοεί τον προπονητή) και απέναντι στους συμπαίκτες μου, που έχουν αποδείξει τις αξίες τους μέσα σε αυτή τη φανταστική ομάδα της οποίας είμαστε μέλη. Κάθε σοβαρό λάθος έχει συνέπειες και είναι δίκαιο να αναλάβω την ευθύνη για ό,τι συνέβη. Είμαι υποχρεωμένος να ζητήσω συγγνώμη απ΄όλους”, έγραψε ο 31χρονος φορ, ο οποίος αντικαταστάθηκε στη χθεσινή αναμέτρηση από τον Τσίρο Ιμόμπιλε.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε