Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Πρόκριση και… οικονομική επιβίωση για ΑΕΚ!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Η συμμετοχή στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ δίνει σίγουρα χρήματα, κάτι που χρειάζεται… πάση θυσία η Ένωση. Για το λόγο αυτό η υπεράσπιση του 1-0 της Αθήνας απόψε στην Τιφλίδα κόντρα στη Ντιναμό είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία (20:00, LIVE από το NewsIt / Conn-X TV).
 
Ευχάριστα νέα με Γεωργέα

Το… ταμείο είναι μείον στην ΑΕΚ, οι “τρύπες” που πρέπει να καλυφθούν είναι πολλές και η ενδεχόμενη πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ θα φέρει στην ομάδα περίπου 4 εκατ. ευρώ.

 
Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι παίκτες των “κιτρινόμαυρων”, οι οποίοι θα τα δώσουν όλα για το θετικό αποτέλεσμα, έτσι ώστε να διατηρηθεί η ηρεμία στην ομάδα. Άλλωστε και ο Μανόλο Χιμένεθ στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε πως “… είμαστε υποχρεωμένοι να τα δώσουμε όλα για την πρόκριση”.
 
Ο Ισπανός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Δέλλα, ενώ λίγο πριν τη σέντρα θα κριθεί η συμμετοχή του Γεωργέα, που χθες αποχώρησε με ενοχλήσεις από την προπόνηση.
 
Τη θέση του πρώτου θα πάρει ο Κάλα και του δεύτερου-αν τελικά χρειαστεί να μείνει εκτός-ο Κοντοές. Κατά τα άλλα, όλα δείχνουν πως ο Χιμένεθ χρησιμοποιήσει σχήμα 4-2-3-1 του εξής παίκτες: Κωνσταντόπουλος, Καράμπελας, Κοντοές ή Γεωργέας, Κάλα, Μανωλάς, Μάκος, Καφές, Κάρλος, Λυμπερόπουλος, Γκούντγιονσεν, Μπέλεκ. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Αραμπατζής, Χέλγκασον, Γκέντσογλου, Κλωναρίδης, Λαγός, Γκερέιρο, Σιαλμάς.
 
Διαιτητής θα είναι ο Σλοβένος Ντάρκο Τσέφεριν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε