Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Πρόκριση στις καθυστερήσεις

Οι παίκτες της Αϊντχόφεν πανηγυρίζουν την πρόκριση
Οι παίκτες της Αϊντχόφεν πανηγυρίζουν την πρόκριση, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Το αυτογκόλ του Ρέπκα στον εξτρά χρόνο έδωσε την πρόκριση στην Αϊντχόφεν στους “32” του Γιουρόπα Λιγκ. Σαρωτική η Βέρντερ. Επεισόδια στη Βιέννη.

Η Αϊντχόφεν χρειάστηκε τον χρόνο των καθυστερήσεων για να καταφέρει να “λυγίσει” την αντίσταση της Σλάβια Πράγας και να πάρει τη νίκη-πρόκριση με 1-0 και μαζί την πρώτη θέση στον 11ο όμιλο. Σημαντικό βήμα πρόκρισης έκανε η Κοπεγχάγη που επικράτησε της Έκομαξ Κλουζ με 2-0.

 
Καταιγιστική ήταν Βέρντερ που υποδέχθηκε την Νάσιοναλ Μαδέιρα και την συνέτριψε με 4-1 παραμένοντας αήττητη στον θεσμό. Στο άλλο ματς του 12ου ομίλου η Αθλέτικ Μπιλμπάο εξασφάλισε την πρόκριση της επικρατώντας στη Βιέννη της Αούστρια με 0-3. Ο αγώνας σημαδεύτηκε από την είσοδο οπαδών των γηπεδούχων στον αγωνιστικό χώρο μετά την επίτευξη του δεύτερου τέρματος από την ισπανική ομάδα. Οι οπαδοί συγκρούστηκαν με αστυνομικές δυνάμεις και το παιχνίδι διακόπηκε για 20 λεπτά.
 
Στον 10ο όμιλο η Κλαμπ Μπριζ σταμάτησε το νικηφόρο σερί της Σαχτάρ Ντόνετσκ, ενώ η Τουλούζ επικράτησε της Παρτιζάν με 1-0. Η ουκρανική ομάδα είναι σίγουρα πρώτη, ενώ η δέυτερη θέση θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική όπου οι Βέλγοι υποδέχονται τους Γάλλους.
 
 
Αναλυτικά τα αποτελέσματα :

Σαχτάρ Ντόνετσκ-Κλαμπ Μπριζ 0-0

Τουλούζ-Παρτιζάν 1-0
(54′ Μπράατεν)

Αϊντχόφεν-Σπάρτα Πράγας 1-0
(91′ Ρέπκα)

Κοπεγχάγη-Κλουζ 2-0
(37′ Βίνγκααρντ, 43′ Εντόι)

Αούστρια Βιέννης-Μπιλμπάο 0-2
(19′,83΄ Γιορέντε, 62′ Σαν Χοσέ)

Βέρντερ Βρέμης-Νασιονάλ 4-1
(31′, 34′ Ρόζενμπεργκ, 84′ Μορένο, 90′ Μαρίν – 61′ Μίκαελ)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε