Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Προπηλακίστηκε ο βοηθός που ακύρωσε το γκολ του ΟΣΦΠ

ΦΩΤΟ, EUROKINISSI
Επίθεση από φίλους του Ολυμπιακού που ταξίδεψαν αεροπορικώς στην Κρήτη δέχτηκε στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου ο Μπιτσίδης, ο β’ βοηθός της αναμέτρησης των Πειραιωτών με τον Εργοτέλη. Πανηγυρισμοί για την γκέλα του ΠΑΟ. Διήμερο ρεπό ενόψει ΠΑΟΚ.

“Ανεύθυνος” διαιτητής διέκοψε το Εργοτέλης – Ολυμπιακός

Το διαιτητικό τρίο του αγώνα στο Παγκρήτιο έτυχε να ταξιδεύει μαζί με κάποιους οπαδούς των «ερυθρόλευκων», οι οποίοι μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία του ρέφερι της αναμέτρησης Θανάση Γιάχου αλλά και των βοηθών και δη του Δημήτρη Μπιτσίδη στο χώρο αναχωρήσεων γύρισε το μάτι τους. Αρχικά βάσει όσων έλεγαν μάρτυρες του γεγονότος, υπήρξε φραστικό επεισόδιο και κάποιες βρισιές για το λανθασμένα ακυρωθέν γκολ του Τοροσίδη στο 22’.
 

Εν συνεχεία κάποιοι ξέφυγαν των ορίων και υπήρξε προπηλακισμός του Μπιτσίδη, ενώ έπεσαν και μερικές «ψιλές», με την κατάσταση, ευτυχώς, να ηρεμεί με παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων.
 
Μπορεί το ματς στο Ηράκλειο να μην ολοκληρώθηκε, όμως στην πτήση ης επιστροφής της αποστολής του Ολυμπιακού το κλίμα ήταν πανηγυρικό. Ο λόγος; Η ισοπαλία που παραχώρησε ο Παναθηναϊκός στην Λάρισα και δίνει την ευκαιρία στους «ερυθρόλευκους» να ξεφύγουν με τρεις βαθμούς.
 
Οι οπαδοί του Ολυμπιακού που ήταν στο αεροπλάνο μαζί με την αποστολή παρακολουθούσαν μέσω κινητών τα τελευταία λεπτά του αγώνα στο ΟΑΚΑ και στο τελευταίο σφύριγμα ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς, με τους παίκτες των Πειραιωτών να χαμογελούν. O Mητρόπουλος με τη σειρά του ενημέρωσε τον Bαλβέρδε δείχνοντάς του με τα δάχτυλα το τελικό 1-1, με τον Iσπανό να μην αντιδρά, αλλά σίγουρα να δέχεται με χαρά την είδηση.
 
Διήμερο ρεπό έδωσε στους παίκτες του ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος αναμένεται να μεταβεί στην Ισπανία για να δει την οικογένειά του. Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα αρχίσουν να σκέφτονται το ματς της επόμενης Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο «Καραϊσκάκη» από το απόγευμα της Τρίτης, όταν και θα αρχίσει η προετοιμασία.
 
Όσον αφορά την τύχη του β΄ημιχρόνου με τον Εργοτέλη αυτό μάλλον διεξαχθεί στις 24 Νοεμβρίου. Αυτό σημαίνει πως ο Ολυμπιακός θα κληθεί να δώσει τρία παιχνίδια-για την ακρίβεια δυόμισι-σε έξι ημέρες. Την επόμενη Κυριακή, 21 Νοεμβρίου, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο «Καραϊσκάκη», τρεις μέρες μετά θα πρέπει να ταξιδέψει στο Ηράκλειο για το υπόλοιπο της αναμέτρησης με τον Εργοτέλη, ενώ το Σάββατο 27 Νοεμβρίου έχει οριστεί το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε