Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Προπόνηση και… αυτόγραφα στην Αυστραλία (ΦΩΤΟ & VIDEO)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση στην Αυστραλία, με την παρουσία αρκετών ομογενών στις εξέδρες του γηπέδου. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο – Βαλβέρδε: Ήρθαμε για τον κόσμο

Οι “ερυθρόλευκοι” γυμνάστηκαν για πρώτη φορά την Πέμπτη, ενόψει του φιλικού με την Μέλμπουρν Βίκτορι το Σάββατο.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Το κλίμα ήταν ιδανικό, κάτι που βοήθησε και στην παρουσία αρκετού κόσμου στην προπόνηση των Πειραιωτών.

Δείτε ΕΔΩ πλάνα από την προπόνηση

ΦΩΤΟ Newsports

Με το τέλος της προπόνησης του Ολυμπιακού στο “Lakeside Stadium”, ο τεχνικός των ερυθρολεύκων μέσω των δηλώσεων του τόνισε τη σπουδαιότητα του φιλικού με την Μέλμπουρν Βίκτορι για τους ομογενείς Έλληνες και υποστήριξε πως οι ποδοσφαιριστές του θέλουν να πραγματοποιήσουν μια καλή εμφάνιση το Σάββατο.

ΦΩΤΟ Newsports

Παράλληλα, o Βαλβέρδε επανέλαβε την πίστη του πως η Ελλάδα μπορεί να βγει από την κρίση ενώ υποστήριξε πως στο Euro η Εθνική με κίνητρο τα προβλήματα της χώρας μπορεί να επαναλάβει τον θρίαμβο του 2004!

ΦΩΤΟ Newsports

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Ερνέστο Βαλβέρδε:
 
“Ήρθαμε εδώ γιατί υπάρχουν πολλοί οπαδοί μας σε τόσο μακρινή απόσταση και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο γι’ αυτούς παίζοντας ένα καλό αγώνα”.
 
Γνωρίζετε κάτι για την Μέλμπουρν Βίκτορι;
 
“Δεν ξέρω πολλά πράγματα γι’ αυτούς, μόνο ότι παίζουμε μαζί τους και τίποτα άλλο. Νομίζω ότι το πιο σημαντικό για αυτό τον αγώνα να δουν τους παίκτες μακριά από την Ελλάδα, μακριά από την Ευρώπη και για μας να είμαστε κοντά σε αυτούς τους οπαδούς που μας στηρίζουν από τόσο μακριά όλο τον χρόνο”.

ΦΩΤΟ Newsports

Η εμπειρία του να ταξιδεύεις τόσο μακριά είναι σημαντική για σας;
 
“Ναι έτσι πιστεύω, είχαμε την ευκαιρία να έρθουμε στην Αυστραλία, δεν είναι εύκολο για μας να έρθουμε εδώ. Είναι η πρώτη μου φορά όπως και πολλών παικτών, αλλά την ίδια στιγμή έχουμε και κάποιους από εμάς που έχουν γεννηθεί εδώ, όπως ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Με κάποιο τρόπο δεν είμαστε και τόσο μακριά από εδώ”.
 
Τα προβλήματα στην Ευρώπη επηρεάζουν την ομάδα;
 
“Σαφώς η κρίση είναι μεγάλη και δεν είναι μόνο της Ελλάδας είναι και της Ευρώπης. Επηρεάζει όλες τις ευρωπαϊκές ομάδες, δεν είναι πολύ καλή κατάσταση για εμάς, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Το ποδόσφαιρο καμιά φορά γίνεται μέρος όλης της κατάστασης στην Ελλάδα, αλλά πιστεύω ότι η Ελλάδα και η Ευρώπη θα τα καταφέρουν και εμείς θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε πρωταθλήματα και για τον κόσμο για να ξεχνάει τα προβλήματα”.
 
Ποιες είναι οι προσδοκίες σας για την Εθνική Ομάδα της Ελλάδας στο Euro;
 
“Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί, το Euro είναι μεγάλο κίνητρο για τους παίκτες όπως το 2004, μπορεί με όλη αυτή την κρίση να το επαναλάβει!”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε