Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Προπόνηση… κηδεία στην ΑΕΚ – Άρεσε ο Μίτσελ – Ένα μήνα εκτός ο Δέλλας

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Μετά το 4-0 από τον Βόλο, ήταν λογικό το κλίμα στην προπόνηση της Ένωσης να ήταν βαρύ. Το μόνο ευχάριστο η παρουσία του Μίτσελ ο οποίος δείχνει καλά στοιχεία και αναμένεται να βοηθήσει άμεσα. Πλήγμα με Δέλλα.

Ο Ισπανός μέσος αγωνίστηκε σε οικογενειακό δίτερμα και έδειξε καλά στοιχεία αν και ακόμη δεν έχει προσαρμοστεί. Όμως ο Χιμένεθ που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα δεν αποκλείεται να τον πάρει στην αποστολή ενόψει Ξάνθης.

Οι τραυματίες Καφές, Μανωλάς και Γεωργέας προπονήθηκαν μόνοι τους. Τα άσχημα μαντάτα ήρθαν από τις εξετάσεις του Τραϊανού Δέλλα. Οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν αφού ο έμεπιρος αμυντικός υπέστη θλάση πρώτου βαθμού και θα μείνει τέσσερις εβδομάδες εκτός δράσης.

Τα προβλήματα στην άμυνα είναι τεράστια για την ΑΕΚ αφού εκτός από τον Δέλλα, θα λείψει σίγουρα ο Καράμπελας από το ματς κόντρα στην Ξάνθη μιας και είναι τιμωρημένος.

Γεωργέας και Μανωλάς μοιάζει απίθανο να προλάβουν και έτσι έχουν απομείνει οι Νασούτι, Γιάχιτς, Ντάντομο. Την τέταρτη θέση της άμυνας αναμένεται να πάρει ο Γκέντσογλου αν και αυτός προέρχεται από τραυματισμό. Στην περίπτωση δε που υπάρξει απρόοπτο μέσα στην εβδομάδα τότε ο Χιμένεθ θα έχει ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα.

Η απίστευτη γκριμάτσα του βοηθού προς τον Χιμένεθ! – Δείτε το βίντεο

400.000 ευρώ δίνει η ΑΕΚ για Γεωργιάδη – 1,2 εκ. ζητάει ο Θεοδωρίδης

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε