Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

“Προπόνηση” της ΑΕΚ με Άρη! Super Μάνταλος, κροτίδα “έριξε” τον Ανέστη

ΦΩΤΟ Facebook.com/AEK.FC.OFFICIAL/
ΦΩΤΟ Facebook.com/AEK.FC.OFFICIAL/

Με τον Πέτρο Μάνταλο να… κεντάει και να βάζει δύο γκολ, η ΑΕΚ νίκησε 2-1 τον Άρη σε φιλικό που έγινε στη Θεσσαλονίκη. Αποχώρησε τραυματίας ο Γκάλο. Έπεσε κροτίδα δίπλα στον Ανέστη.

 Με νίκη συνέχισε τις φιλικές της “υποχρεώσεις” η ΑΕΚ η οποία κατάφερε να επιβληθεί με 2-1 του Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης” μπροστά σε περίπου 7.000 φίλους της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Ο Πέτρος Μάνταλος πρόσθεσε μια ακόμα εξαιρετική εμφάνιση στο ενεργητικό του. Εκτός από τα δύο υπέροχα γκολ που πέτυχε, η μπάλα περνούσε συνεχώς από τα πόδια του και μαζί με τον πολύ καλό Βαγγέλη Πλατέλλα, δεν άφησαν πολλά περιθώρια αντίδρασης στους Θεσσαλονικείς.

Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 11′ ο Μπούρμπος με προβολή παραλίγο να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, αλλά αυτή χτύπησε στο δοκάρι του Διούδη. Στο 17ο Μάνταλος έκανε εξαιρετική ατομική προσπάθεια και σούταρε εύστοχα, κάνοντας το 1-0

Στο 20ο λεπτό ο Γιόχανσον… προειδοποίησε για το 2-0, με τον Διούδη να λέει και πάλι όχι, αλλά δύο λεπτά αργότερα ο Πέτρος Μάνταλος έβαλε ξανά τη “σφραγίδα” του. Ο Βαγγέλης Πλατέλλας έβγαλε σέντρα ακριβείας και ο αρχηγός της ΑΕΚ με ανάποδο ψαλίδι διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Ροντρίγκο Γκάλο τραυματίστηκε (Κάκωση αριστερού δικέφαλου μηριαίου είναι η πρώτη διάγνωση) με τον Μιχάλη Μπακάκη να παίρνει τη θέση στο δεξί άκρο της άμυνας. Λίγο πριν την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, οι οπαδοί των γηπεδούχων πέταξαν κροτίδα που έσκασε δίπλα στον Γιάννη Ανέστη, κάτι που έκανε τον πορτιέρε της Ένωσης να πέσει στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς όμως να πάθει κάτι.

Αμέσως πήγαν δίπλα του οι παίκτες των φιλοξενουμένων. Ο Ανέστης ευτυχώς σηκώθηκε γρήγορα κι έδειχνε ζαλισμένος, ενώ έπιανε και το αυτί του. Απ’ την άλλη, ο Νίκος Αναστόπουλος έσπευσε εκεί που βρισκόταν ο Ανέστης και μετά συνομίλησε με τους οπαδούς του Άρη, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Οι αλλαγές που έκανε ο Νίκο Αναστόπουλος με την έναρξη του δεύτερου μέρους, σε συνδυασμό με αυτές του Κετσπάγια, βοήθησαν τον Άρη να ανεβάσει την απόδοσή του μετά το 60΄. Η ΑΕΚ ξεκίνησε πάλι με δοκάρι του Μπακασέτα (51΄), ωστόσο, με το πέρασμα του χρόνου η απόδοσή της έπεσε και οι γηπεδούχοι βρήκαν τους διαδρόμους κι άρχισαν να απειλούν.

Στο 68΄ οι Θεσσαλονικείς μείωσαν με την κεφαλιά του Ιντζίδη μετά τη σέντρα του Ανάκογλου, ενώ στο 75΄ η κεφαλιά του Καπνίδη σταμάτησε πάνω στον Κολοβέτσιο. Ακολούθησαν δύο επεμβάσεις του Ανέστη σε ισάριθμα σουτ του Τσουμάνη, με το 2-1 να παραμένει έως το τέλος.

 

Άρης (Νίκος Αναστόπουλος): Διούδης (60’ Αναγνωστόπουλος), Μπούρμπος (46’ Βουτσιάς), Τσουμάνης, Ιντζίδης, Ραούλ Μπράβο, Ρόβας (46’ Νέτο), Αντρέου (46’ Παυλίδης), Ντούνης (46’ Ν’ Λουντούλου), Μιλούνοβιτς (46’ Ανάκογλου), Τάτος (80’ Ντόγος), Ίλιτς (46’ Καπνίδης). 

ΑΕΚ (Τιμούρ Κετσπάγια): Ανέστης, Γκάλο (31’ Μπακάκης), Τσιγκρίνσκι (46’ Κολοβέτσιος), Λαμπρόπουλος (69’ Μανωλάς), Ντίντακ (69’ Ντίας), Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Πλατέλλας, Μάνταλος (46’ Ροντρίγκες), Μπακασέτας (57’ Τζανετόπουλος), Αλμέιδα (36’ Πέκχαρτ). 

Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας) 

Γήπεδο: «Κλεάνθης Βικελίδης»

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε