Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Προπονήθηκε αλλά έμεινε εκτός ο Φέισα – Πολλές αλλαγές σκέφτεται ο Βαλβέρδε

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Χωρίς τους Μανιάτη, Γέστε, Φετφατζίδη και Φέισα θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο Παγκρήτιο κόντρα στον Εργοτέλη με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να προσανατολίζεται σε πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα ενόψει και του ματς με την Άρσεναλ.

Χωρίς επιπλέον προβλήματα ολοκληρώθηκε με την πρωινή προπόνηση της Παρασκευής η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Εργοτέλη. Παρά το γεγονός πως ο Λιούμπομιρ Φέισα προπονήθηκε κανονικά, έμεινε εκτός αποστολής μαζί με τους Μανιάτη, Γέστε και Φετφατζίδη των οποίων η κατάσταση βελτιώνεται συνεχώς.
 
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι οι: Κοστάνσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Παπάζογλου, Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα, Χαβίτο, Μοδέστο, Αμπντούν, Μακούν, Φουστέρ, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς.
 
Ο Ισπανός τεχνικός σκέφτεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που ξεκίνησε κόντρα στην Ξάνθη. Συγκεκριμένα στο αρχικό σχήμα είναι πολύ πιθανό να βρίσκονται οι Παπάζογλου, Μακούν, Χαβίτο και Πάντελιτς, καθώς ο Βαλβέρδε θέλει να δώσει ανάσες στους Μέλμπεργκ, Τοροσίδη και έναν εκ των Μιραλάς ή Φουστέρ ενόψει του αγώνα με την Άρσεναλ την Τετάρτη για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε