Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Προπονήθηκε ο Γεωργέας – Μετρά… αντίστροφα ο Γκούντγιονσεν

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Ένα “πονοκέφαλο” λιγότερο έχει ο Νίκος Κωστένογλου, αφού ο Νίκος Γεωργέας επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. “Πάτησε” γήπεδο ο Γκούντγιονσεν. Ατομικό και πάλι ο Μάκος.

Ο 35χρονος αμυντικός ήταν εκτός δράσης από τις 29 Ιανουαρίου μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αλλά την Δευτέρα προπονήθηκε κανονικά και ο Κωστένογλου μπορεί να τον υπολογίζει για τη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Ενωσης.

Από εκεί και πέρα, οι Έιντουρ Γκούντγιονσεν, Παναγιώτης Λαγός και Γρηγόρης Μάκος ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, υπό τις οδηγίες του Πανταζή.

Ο Ισλανδός μέσος ολοκλήρωσε το πρόγραμμα με ασκήσεις ενδυνάμωσης και σταδιακά μπαίνει στην τελική ευθεία για την επιστροφή του στη δράση. Πάντως θα χρειαστούν ακόμη αρκετές εβδομάδες για να προπονηθεί κανονικά και δύσκολα θα προλάβει να παίξει ξανά φέτος, τουλάχιστον στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ προπονήθηκαν κανονικά, στην προπόνηση που ξεκίνησε στις 12:00 στις εγκαταστάσεις των Σπάτων.

Η προετοιμασία της ΑΕΚ συνεχίζεται την Τρίτη με νέα προπόνηση στις 11:00 στα Σπάτα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε