Τρίτη, 16 Απρ.
20oC Αθήνα

Προπονήθηκε ο Τοροσίδης!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού ακολούθησε για πρώτη φορά από την αρχή της προετοιμασίας με την Εθνική το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και τέθηκε στην διάθεση του Ότο Ρεχάγκελ για το φιλικό με την Παραγουάη.

Ο Βασίλης Τορορσίδης άλλωστε αποτελεί έναν από τους παίκτες στους οποίους “ποντάρει” πολλά ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και πλέον μπορεί να καταστρώσει τα πλάνα του υπολογίζοντας στις υπηρεσίες του.


Αντίθετα ο Σωτήρης Νίνης έμεινε εκτός προγράμματος μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο στην προπόνηση της Τετάρτης ο οποίος ωστόσο δεν αποδείχτηκε σοβαρός καθώς σε δύο μέρες αναμένεται να μπει ξανά στο κανονικό πρόγραμμα.

Όσον αφορά στον Μιχάλη Σηφάκη ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα και αναμένεται να χάσει το υπόλοιπο της προετοιμασίας επί ελβετικού εδάφους αλλά θα είναι έτοιμος για την πρεμιέρα του Μουντιάλ.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης, περιελάμβανε και βιντεοθεραπεία καθώς ο Ότο Ρεχάγκελ έδειξε φάσεις από το φιλικό με τη Βόρεια Κορέα και ανέλυσε στους διεθνείς τα λάθη τους.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής θα κατασκοπεύσει την πρώτη αντίπαλο της Εθνικής ομάδας στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, Νότια Κορέα την Κυριακή καθώς θα παρακολουθήσει στο Ιρντινγκ της Αυστρίας το φιλικό που θα δώσει με αντίπαλο την Λευκορωσία.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε