Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Προπονήθηκε ο Βιτόλο – Ρίχνει… Φιγκερόα στο Φάληρο ο Βονόρτας

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Βίκτορ Βιτόλο προπονήθηκε κανονικά το Σάββατο και τέθηκε στην διάθεση του Βονόρτα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Λουτσιάνο Φιγκερόα φαίνεται πως θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης του Παναθηναϊκού.

Ο Βίκτορ Βιτόλο ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αισθάνθηκε την Παρασκευή και προπονήθηκε χωρίς προβλήματα, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Γιάννη Βονόρτα. Πέραν του Ισπανού, στην αποστολή επιστρέφουν ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και ο Χαμπίμπ Σο.

Εκτός του ντέρμπι έμειναν οι Κουίνσι,Αποστολόπουλος, Βελάσκες, Φουρλάνος, Φορναρόλι, αλλά και ο τραυματίας Μαυρία.

Σύμφωνα με όσα δοκίμασε ο Βονόρτας, οι “πράσινοι” αναμένεται να παραταχθούν με τον Καρνέζη στη θέση του τερματοφύλακα και στην άμυνα –από δεξιά προς αριστερά- τους Σεϊταρίδη, Μπουμσόνγκ, Τριανταφυλλόπουλο και Μαρίνο.

Την τριάδα των χαφ θα αποτελούν οι Βιτόλο, Σο και Ζέκα, ενώ όλα δείχνουν πως παραμένει στην ενδεκάδα ο Μπαρμπαρούσης, ο οποίος μαζί με τον Σισοκό θα προσπαθήσουν να βοηθούν τον Λουτσιάνο Φιγκερόα στην επίθεση.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι:
Καρνέζης, Κοτσόλης, Καπίνο, Σείταρίδης, Μπουμσόνγκ, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρίνος, Βιτόλο, Σο, Ζέκα, Μπαρμπαρούσης, Φιγκερόα, Σισοκό, Λαγός, Εσπάρθα, Χουχούμης, Καζιγιάμα, Ντίνας, Πίντο και Κάιπερ

Διαβάστε ακόμα…

Ζέκα: Και την ψυχή μας για τη νίκη!

Παναθηναϊκός: Δεν ανησυχούν για Βιτόλο, κατέληξε στην ενδεκάδα ο Βονόρτας

Σεϊταρίδης: Νίκη για τη τιμή και τη φανέλα μας

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε