Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Προπονήθηκε… στα πέναλτι η Γερμανία

Λίρα εκατό αποδείχθηκε στα πέναλτι ο Σβαινστάιγκερ
Λίρα εκατό αποδείχθηκε στα πέναλτι ο Σβαινστάιγκερ, ΦΩΤΟ REUTERS.

Τα Πάντσερ χωρίς να εντυπωσιάσουν νίκησαν σε ακόμη ένα φιλικό ματς και έδειξαν ότι βαδίζουν στο σωστό δρόμο. Επικράτησαν με 3-1 της Βοσνίας, ευστοχώντας και στα δύο πέναλτι που κέρδισαν.

Ο Σάνελ Γιάχιτς αγωνίστηκε βασικός, ενώ ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς έπαιξε στα τελευταία 10 λεπτά του ματς για τους Βόσνιους που προηγήθηκαν στο 15′ με τον Τζέκο, τον πρώτο σκόρερ της Μπουντεσλίγκα.

Οι Γερμανοί που είχαν την απόλυτη κατοχή της μπάλας δεν μπόρεσαν να σκοράρουν στο πρώτο μέρος, αλλά το έκαναν τρεις φορές στο δεύτερο. Ο Λαμ στο 50′ ισοφάρισε και τα δύο εύστοχα πέναλτι του Σβαινστάιγκερ σε διάστημα 5 λεπτών (73′ -77′) διαμόρφωσαν το τελικό 3-1, στο ματς που έγινε στη Φρανκφούρτη.Γερμανία: Νόιερ, Λαμ, Μερτεζάκερ, Φρίντριχ (86′ Τάσκι), Μπαντστούμπερ, Κεντίρα, Σβαϊνστάιγκερ (87′ Κρος), Τροχόβσκι (46′ Μίλερ), Εζίλ (80′ Γκόμες), Ποντόλσκι (70′ Μαρίν), Κλόζε (46′ Κακάου)

Βοσνία/Ερζεγοβίνη: Χάσαγκιτς, Μράβατς (45′ Ίμπριτσιτς), Ναντάρεβιτς, Σπάχιτς, Γιάχιτς, Ράχιμιτς, Πιάνιτς, Σαλίχοβιτς (78′ Μπερμπέροβιτς), Ιμπίσεβιτς (74′ Ζετς), Μισίμοβιτς (80′ Μουσλίμοβιτς), Τζέκο

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε