Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Προπονητής δεκαετίας!

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Πιο δικαιωμένος από ποτέ για την επιλογή του να φέρει τον Βαλβέρδε στον πάγκο του Ολυμπιακού εμφανίζεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος θέλει να δέσει τον Ισπανό στο “λιμάνι” για πολλά χρόνια.

Ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού είναι υπερήφανος για την εικόνα της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ και μετά τη νίκη επί της Μαρσέιγ έλεγε: «Είμαστε η μόνη ελληνική ομάδα που παίζει τέτοια μπάλα εντός κι εκτός έδρας στο Champions League. Παίζει μπάλα και παίρνει αποτελέσματα. Γι’ αυτό την καμαρώνω κι εγώ, κι ο κόσμος».
 
 
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει καταφέρει να αλλάξει την φιλοσοφία των “ερυθρόλευκω픨και τους έχει μετατρέψει από μία ομάδα (συνήθως) φοβισμένη σε ένα σύνολο που κοιτάει αντιπάλους όπως η Άρσεναλ, η Ντόρτμουντ και η Μαρσέιγ στα μάτια (εντός και εκτός έδρας). Εκεί που στέκονται, επίσης, στον Ολυμπιακό είναι πως η ομάδα κόντρα σε σπουδαίους αντιπάλους παίρνει αποτελέσματα παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο και όχι όπως συνήθως μέχρι τώρα οι ελληνικές ομάδες με μαζική άμυνα.
 
 
 
Η επιθυμία του Βαγγέλη Μαρινάκη να κρατήσει τον Ισπανό τεχνικό είναι δεδομένη και το θέμα όσο περνάει ο καιρός (μέχρι το καλοκαίρι που τελειώνει το συμβόλαιο του) θα βγαίνει στην επιφάνεια όλο και περισσότερο. Δεδομένη, πάντως, είναι και η πρόθεση του Βαλβέρδε να συνεχίσει στο τιμόνι των Πειραιωτών καθώς εκτός από το ότι του παρέχονται τα πάντα για να κάνει την δουλειά του, βλέπει πως αυτό που έχει στο μυαλό του βγαίνει στο χορτάρι και ο χρόνος δουλεύει υπέρ της ομάδας.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε