Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Προς διαζύγιο με…”ροζ” φόντο οδεύει ο Ρούνεϊ

Παρελθόν θα αποτελέσουν, όπως όλα δείχνουν, οι ευτυχισμένες στιγμές για την οικογένεια Ρούνεϊ.

Η σύζυγος του Άγγλου σούπερσταρ έφυγε από το σπίτι, όταν πληροφορήθηκε ότι ο διάσημος ποδοσφαιριστής συνευρέθηκε με ιερόδουλες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Μετά τις φωτογραφίες που είχαν κάνει το γύρο του κόσμου με τον Γουέιν Ρούνεϊ να καπνίζει και να πίνει σε κλαμπ του Λονδίνου, το “κερασάκι στην τούρτα” για τον Άγγλο ήρθε με το νέο σκάνδαλο, που αυτή τη φορά, έχει “ροζ” απόχρωση.

Ο Ρούνεϊ είχε…παραστρατήσει και στο παρελθόν, αλλά η Κολίν τον είχε συγχωρέσει. Αυτή τη φορά, όμως, αυτό που έκανε είναι ασυγχώρητο, σύμφωνα με την 24χρονη, καθώς έμαθε ότι ο σύζυγος της είχε καταφύγει σε ιερόδουλες όταν ήταν έγκυος στον γιό τους.

Σέριλ Κόουλ, Κολίν Ρούνει, Βικτόρια Μπέκαμ...και οι τρείς τους βίωσαν τα..."παραστρατήματα" των διάσημων συζύγων τους.

“Οι πιθανότητες να παραμείνουν παντρεμένοι είναι 50-50”, ισχυρίζονται άτομα του περιβάλλοντος της νεαρής, καθώς ο πατέρας και η μητέρα της είναι αυστηροί Καθολικοί και δεν είναι διατεθειμένοι να δεχθούν αυτό που έγινε.

Η εφημερίδα “Sun”, αναφέρει ότι η Κολίν έφυγε από την έπαυλη τους στο Μάντσεστερ, αφού πρώτα του έβάλε τις φωνές, λέγοντας: “Πως μπόρεσες να μου το κάνεις αυτό; Ήμουν έγκυος στον γιό σου”. Η 24χρονη με τον 10 μηνών γιό τους, μετακόμισε στο πατρικό της στο Λίβερπουλ.
Παρελθόν ενδέχεται να αποτελέσει ο γάμος του Ρούνεϊ με την Κολίν
Το θέμα είναι πόσο θα επηρρεαστεί η καριέρα του 24χρονου ποδοσφαιριστή. Προς το παρόν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν τον έχει καλέσει να ανανεώσουν το συμβόλαιο τους και όπως αναφέρει ο βρετανικός Τύπος δεν θα το κάνει τώρα που η φήμη του παίκτη είναι στο χειρότερο της σημείο και δεν αποτελεί πρότυπο καλής συμπεριφοράς. Μάλιστα, δεν αποκλείεται ο Ρούνεϊ να οδηγηθεί στο εξωτερικό, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να του έχει ήδη στείλει μήνυμα, με το οποίο τον καλεί στην Ρεάλ.

Ο Ρούνεϊ και η Κολίν παντρέυτηκαν πριν από 2 χρόνια, μετά από σχέση 6 ετών.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε