Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Προς συμφωνία οι μέτοχοι του 2004 – Κρίσιμη Γ.Σ. την Παρασκευή

Προς συμφωνία οι μέτοχοι του 2004 – Κρίσιμη Γ.Σ. την Παρασκευή

Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε και η δεύτερη συνάντηση των μετόχων της ΑΕΚ του 2004. Την Παρασκευή η γενική συνέλευση στην οποία θα ψηφιστεί νέο ΔΣ και νέος πρόεδρος. Ψηφίστηκε η άδεια ανέγερσης γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Παρουσία ορκωτού λογιστή, οι Ντέμης Νικολαΐδης, Τάκης Κανελλόπουλος, Πέτρος Παππάς και Νίκος Κούλης συμφώνησαν πως θα πρέπει ο καθένας να αναλάβει το μέρος των χρεών που του αναλογεί, ενώ συζητήθηκε και το θέμα των μετοχών της Morgan Stanley, στην οποία θα πρέπει να δοθεί ένα ποσό για να αποδεσμεύσει τις μετοχές. Ενήμερος για τις συζητήσεις είναι και ο Νίκος Νοτιάς ο οποίος έχει δεσμευθεί πως θα συνεισφέρει.

Παράλληλα την Παρασκευή θα εκλεγεί νέα διοίκηση στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Φαβορί για την θέση του προέδρου είναι ο Ανδρέας Δημητρέλλος. Με δηλώσεις του στο ΔΣ των Supporters o ίδιος τόνισε:

“Είναι πολύ τιμητικό για εμένα αυτό, είναι η δεύτερη φορά που αναλαμβάνω αυτή την ευθύνη, έχω αποφασίσει να βοηθήσω την ΑΕΚ σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση. Είναι δύσκολο να αναλάβει κάποιος αυτή τη στιγμή λόγω χρεών. Για να αποφύγουμε τις λύσεις πρωτοδικείου ανέλαβα εγώ.

Σε αυτή την κρίσιμη καμπή δεν είναι λογική η διοίκηση πρωτοδικείου γιατί θα έχει μειωμένες δραστηριότητες και δικαιώματα από μία διοίκηση εκλεγμένη από τη ΓΣ. Ο πρόεδρος λόγω υποχρεώσεων της ΑΕΚ στην εφορία θα δεσμευτεί η περιουσία του. Αυτή τη δέσμευση την έχω καπελωθεί ήδη καθώς πριν γίνει πρόεδρος ο Ντέμης, ήμουν εγώ εκεί για περίπου δύο μήνες, όπου οι υποχρεώσεις της ΑΕΚ ήταν μεγάλες. Είπα αρχικά ναι, με έναν όρο. Το πρόβλημα είναι οικονομικό και μέχρι 31 Μαρτίου θα κριθεί από τη  UEFA. Έχω ζητήσει από τους μετόχους να αναλάβουν τις ευθύνες τους και η ΑΕΚ να πάρει την αδειοδότηση. Επειδή εκρεμμεί μία συνάντηση των μετοχών περιμένουμε. Έχω πει ναι, και έχω βάλει διορία και στον εαυτό μου και σε αυτούς μέχρι τέλη Φεβρουαρίου αν δεν αναλάβουν τις ευθύνες τους ή δεν βρεθεί επενδυτής ή κάποια άλλη διοίκηση και δεν πάρουμε την αδειοδότηση δεν είμαι διατεθειμένος να συνδέσω το όνομά μου με έναν υποβιβασμό. Όπως έχω πει δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να τρέξω την ομάδα”.

Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια – Ψηφίστηκε η άδεια ανέγερσης γηπέδου

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε