Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 35 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Προσέφυγε κατά της Superleague ο Παναθηναϊκός!

Προσέφυγε κατά της Superleague ο Παναθηναϊκός!
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 27.09.2012 | 22:11
Πρώτη δημοσίευση: 27.09.2012 | 19:38

Η “πράσινη” ΠΑΕ κατέθεσε προσφυγή στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ κατά της απόφασης της Superleague για αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος και την αύξηση των ομάδων σε 18. Σε  χαμηλούς τόνους η αντίδραση του συνεταιρισμού.

Ο Παναθηναϊκός ήταν η μοναδική ομάδα που καταψήφισε την συγκεκριμένη απόφαση στην τελευταία γενική συνέλευση του Συνεταιρισμού, ωστόσο οι άνθρωποι της “πράσινης” ΠΑΕ αποφάσισαν να κινηθούν εναντίον της Superleague κάνοντας προσφυγή.

Ο Παναθηναϊκός θεωρεί ότι με την αναδιάρθρωση αυτή και την αύξηση του αριθμού των ομάδων, παραβιάζει τον ΚΑΠ και καταστρατηγεί την προκήρυξη του πρωταθλήματος. 

Σε χαμηλούς τόνους κυμαίνεται η αντίδραση της Σούπερ Λίγκας από τη στιγμή που έγινε η γνωστή η απόφαση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, όπου και προσέβαλε την απόφαση να αυξηθούν την επόμενη περίοδο οι ομάδες σε 18, θεωρώντας την παράνομη.

Η επίσημη τοποθέτηση της διοίκησης του συνεταιρισμού είναι η εξής:

«Ο Παναθηναϊκός, όπως και κάθε ΠΑΕ, έχει το δικαίωμα να προσφύγει στα αρμόδια όργανα κατά της οποιασδήποτε απόφασης. Τα όργανα είναι αυτά που θα αποφασίσουν στο τέλος, για το αν έχει δίκιο ή όχι. Στη Γ.Σ. της λίγκας, ο Παναθηναϊκός ήταν η μόνη ομάδα που είχε ψηφίσει “όχι” στην αναδιάρθρωση, η Ξάνθη απείχε της ψηφοφορίας, ενώ οι ΠΑΕ Ατρόμητος και Βέροια που απουσίαζαν, ενημέρωσαν ότι συντάσσονται με την άποψη της πλειοψηφίας. Ο καθένας αναλαμβάνει την ευθύνη των πράξεων του».

Ψηφίστηκε η αναδιάρθρωση - Με 18 ομάδες η Σούπερ Λίγκα


   Διαδώστε αυτό το άρθρο