Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Προσέφυγε στο CAS ο Ολυμπιακός Βόλου

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Σύμφωνα με το νομικό επιτελείο των “ερυθρόλευκων”, η ομάδα της Μαγνησίας προσέφυγε στο CAS, για τη μη τήρηση του αυτοδιοίκητου του ελληνικού ποδοσφαίρου, που είχε ως αποτέλεσμα την αποβολή της από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα.
Την συγκεκριμένη κίνηση, επιβεβαίωσε με γραπτή του δήλωση και ο Μιχάλης Μιτζικός, εκ των νομικών εκπροσώπων του συλλόγου.
 
Ο κ. Μπιτζίκος τονίζει ότι με την κατάθεση προσφυγής, ο σύλλογος εναντιώνεται στην ωμή πολιτική παρέμβαση του υπουργού Πολιτισμού στην υπόθεση.
 
Επιπλέον, καλεί την ΕΠΟ να σεβαστεί την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων που, όπως αναφέρει, ορίζει ρητά τον Ολυμπιακό Βόλου ως ομάδα της Σούπερ Λίγκας, με -10 βαθμούς για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.
 
Η γραπτή δήλωση του Μιχάλη Μιτζικού:
 
“Ο Ολυμπιακός Βόλου συνεπής στον αγώνα που δίνει κατέθεσε προσφυγή στο CAS, όσον αφορά την παραβίαση του αυτοδιοίκητου του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αν και τυπικά αντίδικος του Ολυμπιακού Βόλου είναι η ΕΠΟ, η προσφυγή ουσιαστικά εναντιώνεται στην ωμή πολιτική παρέμβαση του υπουργού Πολιτισμού στην υπόθεση του Ολυμπιακού Βόλου, όπως δήλωσαν δημόσια η αντιπρόεδρος της Βουλής, καθώς και μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΟ.
 
Με την προσφυγή καλούμε την ΕΠΟ να σηκώσει ανάστημα, να προστατεύσει το αυτοδιοίκητο και να σεβαστεί την απόφαση της 10ης Αυγούστου 2011 της Επιτροπής Εφέσεων που ορίζει ρητά τον Ολυμπιακό Βόλου ως ομάδα της Super League με -10 βαθμούς για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.
 
Ελπίζουμε ότι η ΕΠΟ θα πράξει το καθήκον της για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε