Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Προσέφυγε στον ΟΗΕ ο Μπέος!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Αχιλλέας Μπέος κατέθεσε προσφυγή στην Ύπατη Αρμοστεία Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των Ηνωμένων Εθνών, προκειμένου να αποφυλακιστεί, καταγγέλλοντας πως έχουν παραβιαστεί ατομικά του δικαιώματα.

 Ο πρώην ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου θεωρεί ότι άδικα κρατείται στις φυλακές Ναυπλίου και συνεχίζει τον αγώνα του για την δικαίωση του!

 
Έτσι, μετά την προσφυγή που κατέθεσε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, προσέφυγε και στην Υπάτη Αρμοστεία Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ, καταγγέλλοντας πως έχουν παραβιαστεί ατομικά του δικαιώματα.
 
Σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρονται στο κείμενο της προσφυγής, η εναντίον του κατηγορία στηρίζεται σε τηλεφωνικές παρακολουθήσεις οι οποίες όχι μόνο δεν περιέχουν κανέναν επιβαρυντικό στοιχείο σε βάρος του, αλλά έχουν εισαχθεί υπό μορφή απομαγνητοφωνήσεων και ψηφιακών δίσκων στη δικογραφία.
 
Υπογραμμίζει επίσης πως δεν έχουν τηρηθεί οι όροι του Ελληνικού Νόμου, καθώς δεν έχει συνταχθεί έκθεση από τον αρμόδιο υπάλληλο και δεν υπάρχει πρόσβαση στα πρωτότυπα των ψηφιακών δίσκων.
 
Τέλος, επισημαίνει την διεπόμενη από τριτενέργεια παραβίαση του τεκμηρίου αθωότητας μέσω πολλών δημοσιευμάτων του Τύπου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε