Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Προσεχώς… κλειστόν

Χωρίς κόσμο θα μείνουν τρία από τα γηπεδά της Σούπερ Λιγκ τις επόμενες αγωνιστικής αν δεν αλλάξει κάτι στις εφέσεις
Χωρίς κόσμο θα μείνουν τρία από τα γηπεδά της Σούπερ Λιγκ τις επόμενες αγωνιστικής αν δεν αλλάξει κάτι στις εφέσεις, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και 70.000 ευρώ τιμωρήθηκαν ο Ολυμπιακός, ο Άρης και ο ΠΑΣ Γιάννινα για τα επεισόδια που έγιναν στην 18η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Με μία αγωνιστική τιμωρήθηκε ο Βιεϊρίνια

Η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λιγκ ανακοίνωσε τις τιμωρίες για τις ομάδες, οπαδοί των οποίων συμμετείχαν στα επεισόδια της προηγούμενης αγωνιστικής σε Καβάλα και Γιάννινα. Εκτός από τις τρεις προαναφερθέντες ομάδες η Καβάλα τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο 24.000 ευρώ.

 
Αν οι ποινές παραμένουν και μετά τις εφέσεις ο Ολυμπιακός θα παίξει χωρίς κόσμο κόντρα στον Λεβαδειακό, ο Άρες κόντρα στον Πανθρακικό και ο ΠΑΣ Γιάννινα απέναντι στην Λάρισα.
 
Αναλυτικά οι ποινές:
 
Α) ΠΑΕ ΑΕΚ: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ

Β) ΠΑΕ Αρης: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της: «Θεωρεί τις πράξεις του κατηγορητηρίου ότι συνιστούν μία ενότητα που πληροί την αντικειμενική υπόσταση της παράβασης του άρθρου 15 παρ. 4 δ΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ»: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ την ποινή διεξαγωγής ενός (1) αγώνα χωρίς θεατές και χρηματική ποινή εβδομήντα χιλιάδων (70.000,00)ευρώ.

Γ) ΠΑΕ Ατρόμητος: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων ευρώ

Δ) ΠΑΕ Ηρακλής : Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για την συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δέκα οκτώ χιλιάδων ευρώ

E) ΠΑΕ ΝΕΑ Καβάλα: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή είκοσι τεσσάρων χιλιάδων ευρώ

ΣΤ) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για συμπεριφορά και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: «Θεωρεί τις πράξεις του κατηγορητηρίου ότι συνιστούν μία ενότητα που πληροί την αντικειμενική υπόσταση της παράβασης του άρθρου 15 παρ. 4 δ΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ»: Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ολυμπιακός την ποινή διεξαγωγής ενός (1) αγώνα χωρίς θεατές και χρηματική ποινή εβδομήντα χιλιάδων (70.000,00)ευρώ.

Ζ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ

Η) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή έντεκα χιλιάδων ευρώ

Θ) ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της: «Θεωρεί τις πράξεις του κατηγορητηρίου ότι συνιστούν μία ενότητα που πληροί την αντικειμενική υπόσταση της παράβασης του άρθρου 15 παρ. 4 δ΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ»: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα την ποινή διεξαγωγής ενός (1) αγώνα χωρίς θεατές και χρηματική ποινή εβδομήντα χιλιάδων (70.000,00)ευρώ.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε