Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Προσφυγή στην ΕΠΟ κατά της ΑΕΚ κατέθεσε ο Τζιμπούρ!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Αλγερινός επιθετικός ζητάει 1,2 εκατ. ευρώ από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ και παράλληλα να λυθεί το συμβόλαιο του και να μείνει ελεύθερος. Η ανεπίσημη αντίδραση της ΑΕΚ.  Σύσκεψη κορυφής για τα μεταγραφικά.
Τα είπαν για μεταγραφές Αδαμίδης, Χιμένεθ και Γκρέταρσον

Στα άκρα οδηγούνται οι σχέσεις της ΠΑΕ ΑΕΚ με τον Ράφικ Τζιμπούρ. Ο Αλγερινός επιθετικός θεωρεί ότι θίγεται από όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες σχετικά με το επεισόδιο που είχε με τον Μανόλο Χιμένεθ σε προπόνηση της “Ένωσης”.
 

Για αυτό το λόγο ο Τζιμπούρ κατέθεσε προσφυγή στην επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών της ΕΠΟ και ζητάει το πόσο του 1,2 εκατ. ευρώ και να λυθεί το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ.
 
Ο Τζεμπούρ… διαμαρτύρεται, επίσης, για δόσεις συμβολαίου που δεν έχει λάβει και όπως υποστηρίζει η πλευρά του, του δίνει την δυνατότητα να κερδίσει την υπόθεση και να μείνει άμεσα ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα.

Στην ΑΕΚ το βράδυ της Πέμπτης δεν είχαν καμία ενημέρωση για το θέμα από την ΕΠΟ, ενώ όσον αφορά τα οφειλόμενα η πλευρά της “Ένωσης” υποστηρίζει πως το ληξιπρόθεσμο ποσό είναι 219.000 ευρώ και ήταν προγραμματισμένο να του καταβληθεί τις επόμενες ημέρες.

Aτελείωτο γαλλικό ενδιαφέρον για Τζιμπούρ

 
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε