Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Πρόσκληση σε Τζίγγερ

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος και ο Αδαμάντιος Πολέμης κάλεσαν τον Γιάννη Βαρδινογιάννη να δώσει το παρόν στην ΓΣ της 9ης Μαρτίου ώστε να βρεθεί λύση και ο Παναθηναϊκός να μπορέσει να αγωνιστεί στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Sportday” ο Ανδρέας Βγενόπουλος και ο Αδαμάντιος Πολέμης έχουν αναλάβει πρωτοβουλία να έρθουν σε επαφή με τους υπόλοιπους μετόχους της “πράσινης” ΠΑΕ και να ζητήσουν την οικονομική συμβολή ώστε να βρεθούν τα 8 εκατ. ευρώ που απαιτούνται σε πρώτη φάση για να γλιτώσει η ομάδα την τιμωρία από την Ουέφα.

Μεταξύ των επαφών που έχουν οι δύο επιχειρηματίες υπάρχουν και εκείνες με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, στον οποίο έχουν στείλει το εξής μήνυμα: «Σε αυτή τη Γ.Σ. που θα γίνει στις 9 Μαρτίου πρέπει να είμαστε όλοι αυτοπροσώπως εκεί. Χωρίς δικηγόρους, αλλά εμείς οι ίδιοι. Ελα και εσύ να τα πούμε και να μιλήσουμε εκτός από την τιμή της μετοχής, που πρέπει να πάει στο 0,33 ευρώ, και για τη ΓΗΠΕΛ. Θέλουμε ξεκάθαρες απαντήσεις». 

Για την ώρα, πάντως, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης εμφανίζεται αρνητικός και όπως φαίνεται οι μέτοχοι θα πρέπει να στραφούν σε άλλες λύσεις.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε