Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

“Προσοχή στους υποτιθέμενους Παναθηναϊκούς”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Με ανακοίνωσή της η “πράσινη” ΠΑΕ ενημέρωσε πως δεν ζήτησε και δεν πήρε εισιτήρια για το ματς με τον Εργοτέλη, με σκοπό την αποφυγή οποιουδήποτε περιστατικού, που θα μπορούσε να φέρει την τιμωρία της. Η επιστολή Γόντικα στον Αστυνομικό Διευθυντή Ηρακλείου.

Την προσοχή στους “… υποτιθέμενους οπαδούς του Παναθηναϊκού” επέστησε με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Συγκεκριμένα αναφέρεται πως δεν έχει καμία ευθύνη για τυχόν επεισόδια στο Παγκρήτιο για τον αγώνα με τον Εργοτέλη, καθώς δεν ζήτησε εισιτήρια για την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Επέστρεψε ο Κατσουράνης – Οριστικά εκτός ο Λέτο

Μάλιστα υποστηρίζουν με επιστολή τους προς τις αρχές του Ηρακλείου, πως από τη στιγμή που ενημέρωσαν ως όφειλαν, δεν έχουν καμία ευθύνη σε περίπτωση που κάτι συμβεί. Παράλληλα, έφεραν την γηπεδούχο ΠΑΕ και την αστυνομία προ των ευθυνών τους.

Η επιστολή:

“Κύριε Διευθυντά,

Σε συνέχεια της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε την 13.02.2012 και της σχετικής απόφασης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου για τα μέτρα τήρησης της τάξης ενόψει του αγώνα Εργοτέλης-Παναθηναϊκός, που θα διεξαχθεί στις 18.02.2012 στα πλαίσια του πρωταθλήματος Superleague, θα θέλαμε να θέσουμε υπόψη σας ότι η θέση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ήταν να μην ζητήσει εισιτήρια για τους φιλάθλους της και για το λόγο αυτό οι εκπρόσωποι της ΠΑΕ επέμειναν (όπως αναφέρεται και στο από 13.02.2012 πρακτικό της σύσκεψης), να «μην ορισθεί συγκεκριμένη θύρα για τους φιλάθλους της». Συνεπώς, η υποχρέωση και η ευθύνη μας εξαντλείται στην ενημέρωση των φιλάθλων μας για το περιεχόμενο της απόφασης.

Κύριε Διευθυντά, επειδή η ευθύνη πώλησης των εισιτηρίων μέσω ηλεκτρονικού συστήματος βαραίνει αποκλειστικά και μόνο την γηπεδούχο ΠΑΕ και επειδή η ασφαλής διεξαγωγή του αγώνα και η τήρηση των μέτρων τάξης εμπίπτει στην αρμοδιότητά σας, θα θέλαμε να σας καταστήσουμε σαφές ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ουδεμία ευθύνη φέρει για τυχόν πρόσβαση στον περιβάλλοντα χώρο του Παγκρήτιο Σταδίου τυχόν φιλάθλων με διακριτικά του Παναθηναϊκού, αλλά ούτε για οποιαδήποτε ομαδοποίηση τυχόν φιλάθλων και τοποθέτησής του σε διακριτό τμήμα του γηπέδου.

Επίσης, θα θέλαμε να σας επιστήσουμε την προσοχή στην πιθανότητα πρόκλησης επεισοδίων ή άλλων αξιόποινων πράξεων από υποτιθέμενους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, οι οποίες μπορούν να οδηγήσουν σε αυστηρές πειθαρχικές κυρώσεις κατά της ομάδας μας.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να διευκολύνει την ομαλή διεξαγωγή του ως άνω αγώνα τηρώντας τις οριζόμενες υποχρεώσεις και ζητάει την από την αρχή σας και από την ΠΑΕ Εργοτέλης την κατά γράμμα τήρηση της σχετικής απόφασης σας.

Παραμένουμε στην διάθεσή σας για οποιεσδήποτε διευκρινίσεις”.

Η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει ότι εν όψει του αγώνα με τον Εργοτέλη, στο Παγκρήτιο Στάδιο του Ηρακλείου, το Σάββατο 18/2/2012, δεν ζήτησε και δεν πήρε εισιτήρια για τους φιλάθλους της. Ο λόγος είναι η αποφυγή οποιουδήποτε περιστατικού για το οποίο η ομάδα θα μπορούσε να χρεωθεί οποιαδήποτε ευθύνη με πιθανή συνέπεια τον κίνδυνο βαριάς τιμωρίας της.

Επιπλέον, ως οφείλει, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους της, για την Απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου, σχετικά με τα μέτρα τάξης που θα ισχύσουν στον ως άνω αγώνα:

• Η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ως γηπεδούχος ομάδα θα εκδώσει με ευθύνη της το μέγιστο 11.350 εισιτήρια των θυρών 1,2,5,6, 7, 8, 11, 19 και 20, συμπεριλαμβανομένων των εισιτηρίων διαρκείας και των προσκλήσεων και θα τα διαθέσει αποκλειστικά και μόνο σε μεμονωμένους φιλάθλους και σε καμία περίπτωση δεν θα διαθέσει εισιτήρια στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ή σε λέσχες φιλάθλων.

• ΔΕΝ ΘΑ ΟΡΙΣΘΕΙ συγκεκρμένη ζώνη ή τμήμα κερκίδων του Παγκρήτιου Σταδίου στην οποία θα διατίθενται εισιτήρια αποκλειστικά για φιλάθλους της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

• Θα πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι στους φιλάθλους σε δύο ή τρεις ζώνες περιμετρικά του Παγκρήτιου Σταδίου, ώστε να αποκλειστεί η μεταφορά εντός, η εγκατάσταση απαγορευμένων ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς και να επιτευχθεί η απομάκρυνση όσων τυχόν θα στερούνται εισιτηρίων.

• Θα αποκλειστεί η πρόσβαση και η είσοδος στο Παγκρήτιο Στάδιο ομάδων φιλάθλων που δεν διαθέτουν ηλεκτρονικό ονομαστικό εισιτήριο για τον εν λόγω αγώνα, καθώς επίσης και όσων βρίσκονται σε προφανή κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Με δεδομένα τα παραπάνω οφείλουμε όλοι να προστατέψουμε την ομάδα μας σε αυτή την κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, τηρώντας απαρέγκλιτα την σχετική απόφαση της Αστυνομίας”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε