Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 30 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Πρόστιμο στον Άρη, απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για Παράσχο

Πρόστιμο στον Άρη, απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για Παράσχο
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 11.10.2012 | 18:20
Πρώτη δημοσίευση: 11.10.2012 | 18:20

Οι "κίτρινοι" θα πρέπει να πληρώσουν 15.000 ευρώ για τα επεισόδια στα δημοσιογραφικά κατά τη διάρκεια του αγώνα κόντρα στον Πλατανιά ενώ ο Γιώργος Παράσχος τιμωρήθηκε με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 15 ημέρες λόγω της αποβολής του στον αγώνα του Λεβαδειακού  με τον Πανθρακικό.

Οι αποφάσεις της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας:

Α) ΠΑΕ ΑΕΚ
: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Αρης: «Βάσει των αναφερομένων στο από 7/10/2012 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ αρθ. 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄ αριθμ. 261/8-10-2012 Καταγγελία του Π.Σ.Α.Σ., καλείσθε ενώπιον μας την Πέμπτη 11-10-2012 και ώρα 13:00, και συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεως στις είκοσι τέσσερις (24) ώρες κατ’ άρθρο 9 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών, προς απολογία», διότι:
«Στο 75΄ λεπτό του αγώνα φίλαθλοι της εγκαλουμένης επιτέθηκαν φραστικά σε δημοσιογράφο αθλητικού ραδιοφώνου που μετέδιδε τον αγώνα και προκάλεσαν καταστροφές στα δημοσιογραφικά θεωρεία και στον εξοπλισμό εκπροσώπων του γραπτού και ηλεκτρονικού τύπου»: χρηματική ποινή δεκαπέντε χιλιάδων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ Λεβαδειακός Γ.Παράσχο (προπονητή), Γ.Κασναφέρη (εκπρόσωπο): Για τη συμπεριφορά του κ.Γ.Παράσχου και του κ.Γ.Κασναφέρη: Επιβάλλει στην ΠΑΕ Λεβαδειακός τη χρηματική ποινή των τριών χιλιάδων ευρώ. Απαλλάσσει τον κ. Γ.Κασναφέρη. Επιβάλλει στον κ. Γ.Παράσχο α) τη χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων ευρώ και β) απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δεκαπέντε ημέρες.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο