Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Πρώτα Τρίπολη και στο… βάθος Λεωφόρος

Πρώτα Τρίπολη και στο… βάθος Λεωφόρος

Στη λύση του γηπέδου της Τρίπολης καταλήγουν στον Παναθηναϊκό για να φιλοξενήσει την αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής ανάμεσα στο “τριφύλλι” και τον Ατρόμητο – Στον δεύτερο γύρο στη Λεωφόρο! Υψηλής επικινδυνότητας με Λάτσιο.

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν είναι δυνατό να διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ λόγω συναυλίας και οι “πράσινοι”, όπως όλα δείχνουν, καταλήγουν στη λύση του γηπέδου των Αρκάδων, καθώς είναι κοντά στην Αθήνα και πρόκειται για ένα αμιγώς ποδοσφαιρικό.

Όσον αφορά την μετακόμιση του Παναθηναϊκού στο “Απόστολος Νικολαΐδης” και σύμφωνα με όσα έχουν διαπιστώσει οι άνθρωποι της ΠΑΕ, θα χρειαστούν απλώς η αντικατάσταση του χλοοτάπητα, η τοποθέτηση καθισμάτων στις θύρες 6-7 και κάποια μικρά έργα για να μπορεί να φιλοξενήσει την ομάδα. Το μοναδικό “αγκάθι” που υπάρχει δεν είναι άλλο από τα 11.000 διαρκείας, με τη χωρητικότητα της “Λεωφόρου” να είναι λίγο μεγαλύτερη…

* Τα ματς του Παναθηναϊκού με τη Λάτσιο για το Γιουρόπα Λιγκ έχουν χαρακτηριστεί υψηλής επικινδυνότητας από την ΟΥΕΦΑ. Οι “πράσινοι” δεν θέλουν καν να σκέφτονται ενδεχόμενη τιμωρία και ήδη έχουν κινητοποιηθεί για τη λήψη των απαραίτητων μέτρων, μιας και στο ματς της Αθήνας στις 25 Οκτωβρίου αναμένονται περισσότεροι από 2.000 οπαδοί των Ρωμαίων.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε